ProСпорт

У Чернігові футболісти «запалювали» на «Зимовій іскрі» (Відео)

Вже втретє у Чернігові за підтримки ФСТ «Україна» відбувся традиційний футбольний турнір «Зимова іскра».

Цьогоріч участь у змаганнях взяло дев’ять команд, але у фінал потрапили лише дві найсильніші – ЮСБ та «Десна» за яку грають футболісти 1994 року народження.

— У багатьох великий футбол та сезон закінчилися, а хлопці ще готові грати далі. Погода цьому посприяла, хлопці із задоволенням проводять вільний час, тому кудись потрібно витрачати сили. Цей кубок завжди успішно проходить, — заступник голови Чернігівської обласної організації ФСТ «Україна» Петро Команда.

Інтрига в матчі тривала до останньої хвилини. В основний час переможця не було виявлено, команди влаштували результативну нічию – 3:3. Тому доля володаря Кубка вирішилася лише у серії післяматчевих пенальті.

Найбільш стійкішими виявилися футболісти «Десни», які реалізували всі пенальті, а ось ЮСБ одного разу схибив. Ця фатальна помилка суперника і стала вирішальною, яка допомогла «Десні» стати володарем Кубка «Зимової іскри».

— Гра була дуже важкою, могли перемогти. Тішить те, що нас вже цілий рік ніхто не може перемогти, але по пенальті нам не щастить, — гравець ЮСБ Губарь Олександр.

— Була інтрига сьогодні. ЮСБ дуже серйозна команда, у складі якої дуже багато хороших футболістів. Пенальті – це завжди лотерея. Найголовніше, що ми отримали дуже приємні емоції від цього турніру. Хочу подякувати організаторам, тренерам і вболівальникам, які нас підтримують, — гравець «Десни» Максим Чаус.

«Зимова іскра» стає все більш популярним футбольним турніром у Чернігові. Вже за тиждень команди розпочнуть боротьбу в зимовому чемпіонаті, який триватиме до березня наступного року.

Ще статті по темі

Back to top button