Суспільство (відео)

Англійська для всіх охочих: у Чернігові проводять безкоштовні курси з вивчення іноземної мови (Відео)

Англійська – мова міжнародного спілкування. Знати її престижно та важливо, тим паче для жителів країни, яка активно займається євроінтеграцією. Чернігівці мають чудову можливість вивчати англійську безкоштовно в групах із кількох людей кілька разів на тиждень – у культурному центрі «Інтермеццо».

«Я працюю з різними видами діток, починаючи від дошкільнят і завершуючи підготовкою до ЗНО – 11-класники, випускники. Також я працюю з дорослими, які на початковому рівні англійської мови, тобто А1, А0.», — Анна Кашка – викладачка англійської мови.

«Дітки займаються раз на тиждень, дорослі групи також займаються двічі на тиждень. Це все безкоштовно», — Наталія Астаф’єва – адміністраторка культурного центру.

Під час навчального процесу викладач враховує ваш рівень володіння мовою та підбирає відповідні вправи, аби вивчення англійської було максимально зрозумілим і комфортним.

«Ми проходимо і лексично матеріал, тобто вивчаємо лексично різний матеріал, граматично – це різні базові, часові, граматичні елементи. Також у нас є відеоуроки, аудіоуроки. Тобто ми занурюємо максимально діток і дорослих в англомовну атмосферу», — Анна Кашка – викладачка англійської мови.

Та найголовніше, що таке занурення в іншомовну атмосферу діє. От, наприклад, юні Любов і Кирил курси відвідують понад рік. За час навчання тут, зазначають учні, їхній рівень володіння англійською мовою значно зріс.

«Так, я відчуваю, що рівень значно покращився. Завдання зовсім різні, ми виконуємо майже всі наявні завдання. Найбільше ми читаємо та розмовляємо. Сестра ходить уже шість місяців сюди і їй дуже подобається – вона значно покращила свій рівень», — Кирил Петров – учень курсів з англійської мови.

Що найважливіше – таке навчання юним мовцям до вподоби.

«Мені дуже подобається цей рівень, я значно покращила свої знання з англійської. Ми змішуємо все: дуже часто виконуємо говоріння, аудіювання, лексику та граматику, все проходимо», — Любов Зінченко – учениця курсів з англійської мови.

Якщо ви також маєте бажання комфортно та безкоштовно вивчати англійську мову – гайда на мовні курси в культурний центр «Інтермеццо», тут вам точно вдасться підвищити свій рівень.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button