Суспільство (відео)

Атрошенко обіцяє «різдвяний розпродаж» комунального майна (Відео)

Ранкову нараду у мера розпочала доповідь керівника управління охорони здоров’я Владислава Кухара. Складалася вона здебільшого зі статистики й цифр, які для Чернігова були не втішні.

«Починаючи з 1994 року триває процес зниження чисельності населення, яке протягом 23 років скоротилося майже на 24 тисячі осіб», — Владислав Кухар, керівник управління охорони здоровя Чернігова.

Однак, враховуючи рівень фінансування нашої медицини, доповідь можна віднести до оптимістичних. У ній градоначальника найбільше зацікавило неефективне використання трудових ресурсів і площ медзакладів.

— Яка площа у 9 лікарняних закладах міста Чернігова?

«Це сотні тисяч м2. Сотні тисяч метрів квадратних», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Якоїсь миті навіть промайнула думка про те, що іменем міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, у нас ще й закриють тубдиспансер.

«Вона ж казала, міністр казала, що туберкульоз лікується амбулаторно», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Проте, відклавши теорію, мер перейшов до конкретики, і вже в січні вирішив ініціювати продаж комунального майна –теплиць управління освіти, басейну 34-ї школи, бази відпочинку у Ладинці та багато чого іншого.

«Щоб ми вийшли на січневу сесію щодо аукціону непрофільного майна,по якому немає сумнівів щодо подальшого утримання», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Безлад в освітянській сфері кинув тіньна керівника цієї галузі Василя Білогуру.

«Василю Олексійовичу, прохання.Ви вже два роки працюєте. Зорієнтуйтеся, що у вас посада адміністративного керівника. Я попросив би більше активних і відповідальних дій на цій посаді», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Проте відразу після наради пан Білогура показав свої вольові якості й управлінську харизму.

Під кінець наради мер проаналізував очищення міста від снігу, і за результатами звільнив керівника АТП-2528 Леоніда Сахневича.

«Леоніде Володимировичу, після наради зайдете напишете заяву», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

І перейшов на російську мову, в наслідок чого завершенняоцінки роботи комунальників стало живим, товариським і більш природним.

«Масани. Кінь не валявся взагалі. У нас ситуація краща, коли сніг тане. Поки керівництво язиками десь чеше. За це ж відповідальний. Або ми адекватні разом з вами, або ми не здатні і таке подібне. Тоді зі святом», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. не скромно так начальников, не своих видно, менять-рокировать.

Back to top button