Суспільство (відео)

Банк і платіжна система створили в Чернігові два футбольні майданчики (Відео)

Урочисте відкриття відновленого футбольного майданчика відбулося на подвір’ї будинку по вулиці Самострова, 9. У Чернігові була реалізована спільна соціальна ініціатива «Передай пас» – компанії Мастеркард і Кредобанку. Проект всеукраїнський – усього відновлено 14 майданчиків у 12 містах. Чернігів – один із небагатьох, де облаштовано два об’єкти.

«Це соціальна ініціатива, спрямована на розвиток аматорського футболу і взагалі на підтримку здорового способу життя», — Тетяна Луценко, менеджер із маркетингу компанії «Мастеркард».

«Сьогодні ми маємо два сучасні майданчики, багатофункціональні – тут можна грати і в футбол, і в баскетбол, волейбол, сучасна огорожа», — Андрій Дериземля, начальник управління молоді і спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сосниці з’явиться нове сучасне футбольне міні-поле

Крім Самострова, такий же майданчик створили по вулиці П’ятницькій. Значну роль у виборі двору для оновлення відіграли місцеві депутати, які змогли довести, що саме в їхніх мікрорайонах нові майданчики будуть найбільш потрібні.

«Сьогодні відбувається офіційне відкриття одного з двох мультимайданчиків, які представлені завдяки компанії Мастеркард, спільно з місцевою владою відбулась реалізація цього проекту», — Сергій Вакуленко, депутат Чернігівської міської ради («Наш Край»).

-Поле хороше. Тверде. Бігати на ньому зручно. Добрий майданчик. Це не як на штучному полі, коли руки фарбуються гумою.

На оновленому майданчику першим пройшов товариський футбольний матч між вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи «Десна». Влада планує продовжувати таку ініціативу й в інших дворах, але вже за кошти міського бюджету.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button