Суспільство (відео)

Баталії з хабарем, ремонт танка й інші виконкомівські одкровення (Відео)

Затримання депутата міськради Івана Бакшуна й керівника Комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Валерія Горбатого на хабарі стало топ-темою нового засідання виконкому. Однопартійці Бакшуна пов’язують цей арешт з небажанням «батьківщинівців» зупинятись.

«Зокрема фракція «Батьківщина» ніколи не зупинялася і виносила питання, які хвилюють містян», — каже Юрій Власенко, член виконкому, партія «Батьківщина».

І традиційно охрестили тему затримання на хабарі небідних партійців політичною розправою.

«Зрозуміло, що це було розцінено як певна політична помста. Тому затримання відбулося в день народження його дочки», — зазначає  Юрій Власенко, член виконкому, партія «Батьківщина».

Атрошенко керівника комунального підприємства відсторонив, а з депутатом порадив поводитися по-людськи.

«Ви знаєте, відбулась подія. Я прихильник того, що завжди потрібно залишатись людьми», — зазначив Владислав Атрошенко, Чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Валу до Красної площі: Атрошенко хоче зробити центр Чернігова пішохідним

Після цього перейшли до обговорень поточних ремонтів, перекриття вулиць тощо. Зокрема незабаром підмарафетять пам’ятки культурної спадщини.

«Танк, якщо говорити коротко. І гармати на Валу. Те, що під гарматами в жалюгідному вигляді, там навіть небезпечно», — розповів Олександр Шевчук, начальник управління культури та туризму.

Насамкінець виконком розглянув звіт про виконання кошторису.

«Загальний обсяг доходів міського бюджету у нас зменшився, через те що зменшились офіційні трансферти», — Олена Лисенко, начальник фінансового управління.

Тобто Чернігову і містянам стали менше давати. А із зароблянням самостійно у нас наразі сутужно.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button