Суспільство (відео)

«Бебі-бум» по-сіверськи: жінка народила трійню (Відео)

Перше УЗД показало, що в Юлії буде дівчинка. На другому на неї чекав сюрприз – повідомлення, що в неї буде двійня. Здавалося, більше неочікуваних новин бути не повинно, але на третьому УЗД на моніторі «з’явилася» ще одна дитинка.

«Одразу шок, одразу злякалася, я повідомляла йому по телефону, оскільки він служить, сказав: усі наші, будемо ростити, головне – щоб тільки доносити», — мати трійні Юлія Заднепряна.

Лікарі прогнозували, що жінці буде дуже складно виносити трійню, адже попередні пологи в неї закінчились кесаревим розтином. Щоб зберегти життя своїм донечкам, молода мама фактично всю вагітність провела на збереженні.

«Крихітки зявилися на світ 9 червня о 9.20, з вагою 1,600, 1,500 та 1,400», — мати трійні Юлія Заднепряна.

13 днів дівчатка отримували інтенсивну терапію в реанімації Чернігівського міського пологового будинку. Потім їх перевели до міської лікарні № 1, де зараз маленькі дівчатка перебувають в інкубаторі під наглядом медиків.

«Поки будуть під наглядом, щоб вони набрали вагу, могли самостійно їсти, щоб обходитися без інкубаторів, тобто абсолютно жодних прогнозів ще немає», — мати трійні Юлія Заднепряна.

Поліна, Оля і Ніка – такі імена дали маленьким крихіткам. Молода мати з Бахмача поки що самотужки справляється зі своїми дівчатками, чекає, поки вони зміцніють, аби повернутися додому. А поки що багатодітна матуся приймає привітання та допомогу від депутата Чернігівської міської ради Хольченкової Наталії та благодійного фонду «Наш Край».

«Коли до нас звертаються люди з якимись неординарними випадками, ми намагаємось відшукати кошти і надати благодійну допомогу. Ми вручили матеріальну допомогу в розмірі десять тисяч гривень породіллі з Бахмача»,директор-розпорядник Чернігівського обласного благодійного фонду «Наш край» Олександр Любарець.

«Сьогодні маю честь від фракції «Наш край», від політичної партії «Наш Край» привітати молоду маму з народженням трійнію. Народження дитини – це завжди велике свято в родині а отже, в цій родині потрійне свято, тож ми від депутатів вітаємо жіночку та бажаємо здоров’я їй, родині, малюкам», — депутат Чернігівської міської ради, фракція політичної партії «Наш край»Наталія Хольченкова.

Народження трійні – це потрійна радість і потрійна відповідальність. Тому бажаємо батькам наснаги, а дівчаткам скорішої виписки додому та міцного здоров’я.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button