Суспільство (відео)

«Битва за гроші» в Чернігові пройде тільки на інтернет-майданчику (Відео)

У Чернігові розказали про те, що з 15 квітня стартує подання проектів на «Бюджет участі», а також підбили підсумки щодо реалізації його проектів за 2016 рік. Нагадаємо, через цей майданчик міська рада фінансує суспільні ініціативи. Куратори проектів по черзі розказували про свої досягнення. Найактуальнішими були проекти, які стосувалися найбільш уразливих груп населення.

«Діти з інвалідністю від 4 до 18 років, які не відвідують навчальних закладів».

«Для людей з особливими потребами, щоб уникнути їхньої абсолютної залежності від своєї хвороби».

Усього прозвітували за 26 проектів, ще три роботи не були втілені в життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував «Бюджет участі 2018»

«Не реалізовано три проекти – два управління ЖКГ і один – управління культури», — зазначає начальник відділу звернень громадян ЧМР Ірина Брусильцева.

Минулого року чернігівці показали також неабияку активність у голосуванні. Усього свій голос віддали 23 тисячі людей – голосуючи за бюлетенями і в електронній формі. Цього року чернігівців чекають зміни.

«Прийняли зміни до положення про громадський бюджет, і в нас буде відбуватися виключно електронне голосування. Я сподіваюся, що ми до цього добре підготуємось», — говорить заступник чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Нагадаємо, раніше в засобах масової інформації неодноразово лунали звинувачення про підтасовку результатів електронних опитувань, що відбувались з тих або інших обговорюваних питань.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button