Суспільство (відео)

Благодійне мистецтво: чернігівські студенти зібрали понад 30 тисяч гривень для ЗСУ (Відео)

Понад 30 тисяч гривень зібрали студенти Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права під час благодійного заходу, організованого спільно з волонтером Ігорем Хоніним.

«Основна ініціатива походила від студентів, вони звернулися своїм студентським самоврядуванням до адміністрації нашого інституту з проханням організувати захід на підтримку ЗСУ. Тоді ми налагодили відносини з Ігорем Хоніним, з його благодійною організацією. Поцікавилися, яка на сьогодні є потреба в підтримці, та підключилися до поточного збору для 110-ї окремої механізованої бригади», — ректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая» Тетяна Шестаковська.

«Молодь набагато свідоміша, аніж дорослі. Я вважаю, що навіть свідоміша, аніж я. Молодь хоче брати участь. Її треба просто скеровувати, розповідати, що не варто соромитися, що варто кидати по 2-3-5 гривень, адже це реально допомога. Якщо так робитимуть усі, то виходить велика сума», — співак, волонтер Ігор Хонін.

Основною метою заходу стало бажання студентів долучитися до збору коштів, організованого волонтером Ігорем Хоніним – наразі чоловік відкрив волонтерську банку на купівлю пікапа для 110-ї окремої механізованої бригади.

«Під час благодійного заходу ми зібрали 13 майже 700 і далі нам також кидали кошти. Загалом це трошки більше як 20 тисяч», — співак, волонтер Ігор Хонін.

«Студенти охоче долучилися. Вони приєдналися до зустрічі, закупили за власний кошт смаколики, аби пригощати всіх, хто буде присутній на цьому заході, та донатили хто скільки може, адже відчувають свою відповідальність перед країною», — ректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая» Тетяна Шестаковська.

Збір коштів на купівлю пікапа для 110-ї окремої механізованої бригади триває. Долучитися до нього може кожен небайдужий, перейшовши за QR-кодом, який ви бачите на екрані.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button