Суспільство (відео)

Чернігівець «тероризує» весь під’їзд (Відео)

У Чернігові житель будинку по вулиці Дмитра Самоквасова, 11 продовжує спосіб життя, яким заважає своїм сусідам. Те, що твориться в помешканні власника, – не можна описати словами. Фактично, мешканець квартири та його гості не дають жити усьому під’їзду і просто тероризують людей.

Особливо перепадає власнику квартири №37. Через протікання води в квартирі №40 квартира №37 просто пливе. Не витримують ані шпалери ані керамічна плитка – все валиться.

Про це повідомляє ТОВ «Майас Сілтумс».

На жаль, в управляючої компанії зв’язані руки. Навіть за борги вона не може сьогодні відрізати водопостачання в квартирі. Але сподівається, що вже через місяць, із набуттям чинності нового Закону України «Про житлово-комунальні послуги», така можливість з’явиться.

У суботу, 5 травня, водопостачання у квартирі №40 було перекрите, а вентиль – опломбовано. Але чи надовго це, зважаючи на той контингент, який перебуває в проблемній квартирі? Компанія «Майас Сілтумс» склала відповідні акти про ситуацію в квартирі №40 та надала абонентові з квартири №37.

Тепер вирішувати проблему вже через судові інстанції власникові квартири №37 доведеться самостійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Треш по-чернігівськи: сміттєзвалище у багатоповерхівці

Ще статті по темі

Back to top button