Суспільство (відео)

Kangoo Jumps фітнес в стилі «Кенгуру» (Відео)

«Kangoo Jumps – це новий вид фітнесу, який набуває популярності в усьому світі. Головна фішка – диво-черевики на пружинах, вони допомагають швидко підтягнути м’язи ніг і сідниць. Тож прокачаймо свої сіднички просто зараз», —журналістка Олександра Жеглова.

Інструктаж із тренування проводить міжнародний тренер Kangoo Jumps Fitnes, ексклюзивний представник в Україні Оксана Мошеску.

Вона завітала до Чернігова, щоб провести свій майстер-клас.

«Я вже взула ці черевики, дуже комфортно, боязно, але треба працювати. Тож поїхали», — Олександра Жеглова.

Стрибки кенгуру — це один із кращих способів позбутися зайвої ваги та зарядитися енергією і відмінним настроєм.

«Це чудовий вид фітнесу, дуже здоровий, тому рекомендуємо і, звісно ж, запрошуємо всіх жителів міста Чернігова долучатися не тільки до Kangoo Jumps, а взагалі до фітнесу. Хоч би для здоров’я»,Оксана Мошеску.

Як і перед будь-яким фізичним навантаженням, перед стрибками Kangoo Jumps треба добре розім’ятися, щоб не нашкодити собі та не впасти.

«Заняття Kangoo Jumps починається з правильної позиції та постановки тіла, як і будь-яке аеробне тренування»,міжнародний інструктор Kangoo Jumps Татьяна Редько.

Розминку проводимо, щоб розігріти тіло перед інтенсивним тренуванням, щоб не було травм і різних неприємних ситуацій.

Позбутися 1 000 кілокалорій за одну годину здається нереальним, але перевіривши на собі, я вас запевню: це дійсно діє.

«Насправді в черевиках Kangoo Jumps спалюється на 30 % калорій більше, ніж у будь-якому звичайному спортивному взутті. Ціла година стрибкового тренування дає свої результати: спалюється величезна кількість калорій. Плюс кожен черевик важить ще по 2 кг, тому це ще й інтенсивне кардіотренування. Ми ще працюємо з вантажами, тобто піднімаємо ноги в стрибках, працюємо з двома кілограмами. Якщо підняття коліна догори, то тут задіяна мускулатура преса, якщо це підняття ніг у сторони, то тут працює зовнішня внутрішня частина стегна, якщо це захльсти, є ще інші вправи, то це, звісно ж, сідниці», — міжнародний презентер і тренер Kangoo Jumps Fitnes Оксана Мошеску.

Якщо ви не маєте, на кого лишити дитину, або просто не знаєте, як її розважити, не сумнівайтеся і беріть із собою. Або проведіть спортивне побачення зі своєю половинкою.

«Kangoo Jumps підходить від 5-ти до 90 і більше. Ви самі бачите, є діти на тренуванні. Із того боку бігає мій син, якому лише 7 років. Зрозуміло, що ми не вороги здоров’ю своїх дітей, і я хочу, щоб моя дитина займалася в черевиках Kangoo Jumps, щоб свою фізичну активність і спортивне життя вона продовжила на якомога довший час», — Оксана Мошеску.

Kangoo Jumps – це крутий вид фітнесу, що заряджає енергією і бадьорістю на весь день та дарує нові відчуття.

Kangoo Jumps – це весело, активно, позитивно, тож якщо вибирати: стрибати чи не стрибати, я вирішую – Стрибати.

Ще статті по темі

Back to top button