Суспільство (відео)

Чернігівці поділилися думками про реформи нової влади (Відео)

Майже 51% українців не вбачає ефективності реформ нової влади. Такі дані опитування, яке проводив фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно з центром Разумкова. А от яку реформу нової влади чернігівці вважають найефективнішою, розповіли самі жителі обласного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медична реформа: чернігівці поділились враженнями від змін

«Не знаю».

«Ефективна. Немає таких. Невігласи при владі, я так вважаю, скрізь».

«Я не бачу, чесно кажучи, такої реформи. Мене не влаштовують ці реформи, жодна. Тому що тільки гірше стає від цих реформ».

«Мені здається, ефективної наразі не впроваджується, не відчувається для народу, їхні наміри дуже амбіційні, а як воно буде в житті…»

«Земельна реформа. Бо в мене є пай і це мене цікавить. Це добре, бо якщо мені платять копійки за цей пай, то, може, мені потрібні гроші, може, ще чогось. Тому, думаю, що варто землю продавати».

«Як на мене, то яке воно було, таке і залишилося. Багато говорять і гарно говорять, але поки що ми цього не відчуваємо».

«Трохи корупції є. Уже на посадах мало, але корупція є».

«Зараз душать усіх туберкульозників, звільняють лікарів. Що буде далі? Буде така епідемія, що будемо вмирати, як у війну… геноцид… таке буде і в нас».

«Без допомоги залишають народ. Для себе щось придумали, а решта хай вимирає».

Також 60% українців вважають, що розвитку держави найбільше заважають корупція та війна на Донбасі. А найменший негатив вони побачили в орієнтованості на співпрацю із Заходом.

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button