Суспільство (відео)

Чи з народом народні обранці: чернігівські депутати продемонстрували обізнаність у цінах на продукти харчування (Відео)

Чи знають ті, кого ми обираємо до влади, про плоди своєї діяльності, ба навіть просто про те, як живеться пересічному українцю. Одкровення, а точніше цілковита маячня одного з народних депутатів про ціни в магазинах

«Гречка скільки коштує? – Ну, 12 гривень я купував за кілограм. Яловичина коштує… Я купував від 50 до 70 гривень. Те, що я купував».

Підштовхнули ЧЕline поцікавитись у депутатів Чернігівської міської ради, наскільки вони обізнані з вартістю продуктів харчування.

Депутати Чернігівської міської ради відповідали на запитання: «Скільки ваша родина витрачає на місяць на харчування? Яка вартість хліба та кілограма м’яса, сала, гречки?

«Скільки витрачає ваша родина на харчування на місяць? – Мабуть, до 10 тисяч гривень. – Одна хлібина? – Від 15 і до 30. – Кілограм м’яса? – 150 десь. – Кілограм сала? – Не купуємо. (підказують) 200 гривень. – А кілограм гречки? – Вісімдесят»,- Наталія Хольченкова, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

«Скільки зараз коштує хліб? – Гарне питання. Я не їм хліб. – Гречка? М’ясо? – Не можу вам сказати. Не ходжу по магазинах, займається цим дружина. – Скільки на харчування витрачаєте, бюджет сім’ї? – У районі двох тисяч гривень»,- Віктор Бережний, депутат Чернігівської міської ради («Європейська солідарність»).

«Скільки коштує хліб? – По різному – 22 гривні, 18 гривень. – А кілограм м’яса? – Більше як сто гривень. – Гречки кілограм? – Приблизно 30 гривень. І 37 була. Дуже дорого»,- Наталія Малець, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посадовців Чернігівської міськради викрили на розкраданні бюджетних коштів (Фото)

«Скільки в середньому витрачаєте на харчування? – Від 2-х до 5-ти тисяч гривень. – Одна хлібина скільки коштує? – Від 12 до 23 гривень. – Кілограм м’яса? – 120-140 гривень. – Сала? – 80-90 гривень. – Кілограм гречки? – Гречки? Дуже дорого. 47 гривень і більше буває»,- Віталій Голець, депутат Чернігівської міської ради («ОПЗЖ»).

«Кілограм м’яса? – Зараз подорожчало. Понад сто гривень. – А гречки кілограм? – Тридцять. Приблизно»,- Юлія Лобачова, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

«Скільки ваша родина на місяць витрачає на харчування. Я не знаю. Ну, десь тисяч 15. – Скільки коштує одна хлібина? – Я не їм хліб, мені не можна. – Кілограм м’яса? – Здається, востаннє купувала за 60 гривень. – Сала? – Я не їм. – Гречки? – Гречку купую пачками. Десь 40 гривень»,- Олена Стрілець, депутат Чернігівської міської ради («Слуга народу»).

«Скільки витрачаєте в середньому на місяць? В середньому десь, якщо не враховувати святкування, приблизно 6-7 тисяч. – Скільки одна хлібина коштує? – Такий хліб, як тостовий, коштує приблизно 20 гривень. Кілограм м’яса? – Від 110 до 140 гривень. – Кілограм гречки? – Кілограм гречки коштує біля сотні гривень»,- Сергій Кирієнко, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

«Скільки ваша родина витрачає на харчування? – Харчуванням в мене займається чоловік. – Скільки коштує одна хлібина? – Так само, чоловік займається. Я хліба не їм, м’яса не їм. Я вегетаріанка. – Кілограм гречки? – Не згадаю, чесно скажу. Я не обираю продукти за принципом, що дешевше, а що дорожче. Якщо продукт гарної якості, я його беру, тому загалом щодо цін я вас не зорієнтую»,- Марина Рейко, депутат Чернігівської міської ради («Європейська Солідарність»).

«Скільки в середньому ваша родина витрачає на харчування? – Приблизно 10 тисяч на місяць. – Скільки коштує одна хлібина? – Білий хліб – 20 гривень 65 копійок. – М’ясо? – Свинина, ошийок від 140 до 160 гривень. – Сало? – Сала мало їм. Мені з села привозять. Але близько 80 гривень. – Гречка? – Гречку я взагалі не їм. Але востаннє брала десь орієнтовно за 38 гривень»,- Наталія Рашина, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

«Скільки коштує одна хлібина? – Так. Від 9 гривень. – Кілограм м’яса? – 200-220 гривень. – Сала? – Ніколи не купував, але приблизно 90-100 гривень. – Кілограм гречки? – Цим більше займається дружина»,- Андрій Дериземля, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button