Суспільство (відео)

Чернігівці вірять у ймовірність існування інопланетян (Відео)

NASA знайшла 7 нових планет за межами Сонячної системи. Три з них знаходяться в зоні життя, та, швидше за все, мають рідку воду, а отже – можуть бути «населеними зонами».

І тут вчені одностайно заявили – Земля не самотня. Та для чернігівців, як виявилося, це не новина, оскільки більшість і так знає – позаземні цивілізації існують. Однак колонізувати небесні світила, а тим паче – поневолювати космічні народи містяни не готові.

— Позаземні – так! Я дуже захоплювався астрономією і зараз її люблю, і я знаю, що десь у сузір’ях така сама існує планета, як і наша. І все живе може бути, тільки в іншій формі, іншому вигляді, але життя обов’язково десь є. На колонізацію планет – це ще як зрозуміти. Якщо це військове вороже вторгнення, то ні, а якщо просто освоєння нової землі – я за те, що людство кудись пішло в нове життя.

— Звісно! Ну, звісно! А як ви вважали, невже ми найрозумніші на всій планеті? Дивіться, що робиться кругом – війни, голод, такого не має бути. Ми для чого сюди прийшли – радіти життю, бути щасливими. А що з нами відбувається, отже, ми не так живемо, щось з нами не так, усередині нас.

— А чому б і ні? Щось має бути, не всі можуть довести, але візьміть ті ж НЛО. І багато інших питань є.

— Звісно є, а що, ми тут одні такі розумники?! А може, нас з іншої планети сюди, як у «риборозведення». Хай живуть на здоров’я, нам не заважають, а ми їм уже заважати починаємо своїми ядерними бомбами, ракетами, свавіллям.

— За стільки років існування нашої цивілізації ніхто точно не довів, що хтось бачив якогось гуманоїда чи якусь живу тарілку.

— Ні, колонізація це не те, потрібно жити в мирі, якщо буде мир, буде злагода – то буде все добре.

— Знаєте, все може бути.  – А чи погодились би ви на колонізацію планет? – Ні. Ми, вибачте, цю планету загадили, то нащо ще інші псувати?

— У щось треба вірити. Дякую.

Ще статті по темі

Back to top button