Суспільство (відео)

Чернігівців запрошують у Ялівщину їсти кашу і пити чай (Відео)

До Всесвітнього дня охорони довкілля, що відзначається 5 червня, чиновники, активісти та екологи проведуть у Ялівщині перший екологічний фестиваль «Життя в стилі еко». Взяти участь у фестивалі зможуть усі небайдужі різної вікової категорії.

— Ми хочемо посприяти саме свідомості і просвітницькій діяльності. І вирішили, щоб таке наше професійне свято – Всесвітній день охорони навколишнього середовища – не залишилось поза увагою громадськості.

Тим паче, що в 2017-му цей день припадає на вихідний, тому ми зможемо залучити багато населення, яке не буде проти допомогти місту і його очистити, — Катерина Тканко, директор департаменту екології та природних ресурсів.

Учасників фестивалю очікує насичена програма: прибирання території, посадка дерев, екологічні квести та майстер-класи. Переможців нагороджуватимуть призами, пригощати кулешем і фіточаєм.

Кожен небайдужий до екологічного довкілля свого міста зможе долучитися та взяти участь у фестивалі, провести гарно час на свіжому повітрі й отримати задоволення від цікавого заходу.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button