Суспільство (відео)

Чернігівцям відшкодують кошти за знищені рашистами вікна (Відео)

Програма часткового відшкодування компенсації ремонтів і заміни вікон у Чернігові почала функціонувати ще в липні. Зараз активно продовжується процес розгляду та затвердження програм для відшкодування.

На першому засіданні щодо цього питання вдалося затвердити 27 заяв.

«Ми провели одну комісію, розглянули 37 заяв: 27 заяв погодили, загальна сума компенсації становила приблизно 350 тисяч гривень»,- Віктор Геращенко – заступник чернігівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади.

Право на компенсацію мають малозахищені верстви населення, тобто багатодітні та малозабезпечені сім’ї, родини, до складу яких входять непрацездатні особи, родини, які виховують дитину з інвалідністю, і ті, до складу яких входять діти-сироти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтер зі Сновська збирає мільйон гривень на БПЛА для військових

Отримати кошти можна як для ремонту, так і для відшкодування раніше відремонтованих вікон. Аби отримати відшкодування, містянин має звернутися до відділу звернень громадян міської ради із затвердженим пакетом документів.

На засіданні до розгляду було подано 55 заяв.

«Розглянуто 55 заяв. На доопрацювання ми виносимо 5 заяв, відмова – 5»,- Віктор Геращенко – заступник чернігівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади.

Процес відшкодування коштів жителям Чернігова триває. Тож якщо ви належите до категорії, якій надається відшкодування, зверніться до міської ради з потрібним пакетом документів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко
Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button