Суспільство (відео)

Чиновники Чернігова розповіли, як святкували Новий рік (Відео)

Останніми днями Чернігів, як і всю країну, «накрило» головне мегасвято оновлення надій і сподівань – Новий рік. Святкували всі, але по-різному. ЧЕline поцікавився в чернігівських муніципальних управлінців, як вони зустрічали Новий рік і що найбільше запам’яталося в момент зустрічі 2022-го.

Чиновники Чернігова відповідали на запитання: «Як і де ви зустрічали Новий Рік?»

«Традиційно на Красній площі святкували Новий рік. Мені сподобалася акція з обміну подарунками. До Туристичного центру приходять діти зі своїми батьками, і це своєрідна містерія, коли вони приносять свої подаруночки і хочуть отримати новий. Це певне оновлення»,- Олександр Шевчук, начальник управління культури та туризму ЧМР.

«Святкував удома. Традиційно з родиною. Більше нікого не було. У мене маленький місячний син. Відповідно, з ним на руках зустріли. Привітали одне одного. Розпакували подарунки. Дружина мені подарувала квиток на концерт Iron Maiden. Вони будуть у Києві. Перший концерт в історії. Здається, в травні. Тому я планую поїхати на цей захід»,-  Олександр Ломако, секретар Чернігівської міської ради.

«Удома. До ялинки ходили. Все було гарно»,- Володимир Міщенко, головний інженер чернігівського відділення АТ «Чернігівгаз».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найголовніші подарунки та як повертались о 4-й ранку: чернігівці зустріли Новий рік (Відео)

«На природі ми святкували компанією. На Сумщині.  Святкування … Нічого особливого. Була гарна компанія. Було багато людей, тому все весело, все нормально»,- Руслан Ємець, начальник КП «Чернігівське тролейбусне управління» ЧМР.

«Святкував із сім’єю. З мамою, з дружиною, з дітьми. У Дніпропетровській області. Життя продовжується. Вже в новому році»,- Руслан Волок, начальник КП «АТП- 2528» ЧМР.

«Святкувала вдома. В мене було тяжке завершення року, тому я відпочивала. Зустріла Новий рік і лягла відпочивати»,- Олена Лисенко, начальник фінансового управління ЧМР.

«На площі нашій. Погода трішки підвела. Але було дуже багато людей. Дуже дивно, що в дощ зібралося так багато людей. Настрій людей запам’ятався. Дуже приємно, що багато людей вийшли святкувати на центральну площу міста»,- Михайло Католик, начальник відділу квартирного обліку та приватизації квартирного фонду ЧМР.

«Я в родині святкував. У Славутичі. Запам’яталось те, що це перший Новий рік, коли діти з онуками не захотіли до нас приїхати і ми з дружиною вдвох святкували Новий рік. Посиділи, подивилися телевізор. Одне одного привітали зі святом. Позитивний був настрій такий»,- Вячеслав Почеп, начальник управління капітального будівництва ЧМР.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Михайло Пронін

Ще статті по темі

Back to top button