Суспільство (відео)

Найголовніші подарунки та як повертались о 4-й ранку: чернігівці зустріли Новий рік (Відео)

Хоч як крути, та Новий рік – це свято, сповнене чарівності, радості та зустрічей із найріднішими. Хтось обирає компанію друзів, інші ж воліють зустріти його з родиною. Кожен чекає на диво та подарунки під ялинку. Чернігівці розповіли, як зустрічали Новий рік.

«Удома зустрічали, потім пішли ще до родичів, усіх привітали, всім побажали здоров´я. Подарунки були гарні. По-перше, до мене в гості приїхав мій племінник. Це був найголовніший подарунок. Усіх вітаю з Новим роком, бажаю щастя, здоров´я та миру».

«Мені Дід Мороз подарував розсувні ковзани, а тато подарував колонку».

«Новий рік – це традиційне сімейне свято, тому його відзначали у колі своєї сім´ї: з дружиною, сином, батьками. Найкращим подарунком для України був би мир. Для дорослих це вже рудименти, а для дітей… Що тобі подарували? Розказуй».

«Мені подарував Дід Мороз вітрохід. Я писав йому листа. Це конструктор такий».

«Добре зустріли, з дітьми, родиною своєю, бо в мене вона неповна, є я і діти. – Що дарували? – Я люблю французькі парфуми, то мені діти й купили, а я їм – їхні улюблені цукерки. У мене таких доходів нема, я пенсіонер».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині визначили найгарнішу новорічну ялинку

«Удома, з родиною. Онучка до нас приїхала. – Подарунки дарували? – Ми – звісно. Ну. не ми, а Санта Клаус приносив. – Що саме? – Іграшки. Костюм подарували, який я дуже давно хотіла. М´якенький дуже. – Ти листа писала? – Ні, просто попросила».

Та декому довелося зустрічати 2022-й на роботі.

«Ми зустрічали тут на атракціонах, бо ми приїхали, привезли вам атракціони до Чернігова. Тож тут і зустрічали Новий рік. – Багато людей було? – Дуже, хоч погода була не дуже, але людей було дуже багато. – Тому може з сім’єю зустрілися після роботи? – Ну так, о 4-й годині ранку приїхали додому, випили трохи шампанського і так минув Новий рік».

«Мені подарували парфуми, а я сам зробив подарунки всім рідним: халат, адже зараз холодно, тому гарний подарунок. Батькові купили гарний алкоголь. У нас є собака, тому купив йому іграшку. Я вперше зустрічаю Новий рік тут, на ялинці. Було багато народу. Попри роботу, було весело».

Загалом же чернігівці розповіли, що цілком задоволені тим, як вони зустріли 2022-й.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Михайло Пронін

Ще статті по темі

Back to top button