Суспільство (відео)

Чия вина: чоловік провалився у каналізаційну шахту (Відео)

Сьогодні, 10 липня, в Чернігові, близько 8-ї години ранку надійшло повідомлення про те, що по вулиці Генерала Бєлова чоловік провалився у комутаційну шахту. За попередньою інформацію він прямував до свого гаража.

Цю інформацію підтвердили в прес-службі УДСН у Чернігівській області.

Для проведення невідкладних робіт залучались рятувальники державної пожежно-рятувальної частини у складі однієї одиниці спецтехніки та 4-х чоловік особового складу.

Був проведений комплекс робіт із підняття чоловіка з шахти, надалі його передали працівникам «швидкої» медичної допомоги та доставили до одного з медичних закладів.

За словами жителів цього району, ця каналізаційна шахта належить Деснянському басейновому управлінню водних ресурсів. Уже близько року громадська організація інвалідів «Центр соціального добробуту «Доброчин-інваль» зверталася до управління з проханням загородити цей люк, але жодної відповіді, тим паче дій, не надійшло.

І сьогодні вранці в цю каналізаційну «пастку» потрапив керівник цієї організації.

Журналісти ЧЕline звернулись по коментар до керівника Деснянського БУВР Наталії Грудницької. Але наразі відповіді не отримали, бо не могли зв’язатися з нею через постійні нагальніші справи.36874916_2564915667066124_4231357292747948032_n

Ще статті по темі

Back to top button