Суспільство (відео)

Чорняві газівниці винесли з квартири золото та гроші (Відео)

Шахраї знову вигадують нові способи обдурювання. Оскільки нині актуальне підключення лічильників на газ, то шахраї й вирішили «розгулятися» на цій темі.

Так, в одному з районів міста дві чорнявки прийшли до немолодої чернігівки, відрекомендувавшись працівницями «Чернігівгазу». Свій візит пояснили тим, що начебто в квартирі треба перевірити стан лічильників.

Поки одна імітувала робочий процес, інша – нишпорила в квартирі. Пробули дві шахрайки  в оселі пенсіонерки недовго, та за цей час встигли обібрати жінку, як липку. Після візиту двох так званих газовиків у пенсіонерки зникли коштовності та гроші. Недорахувалася старенька  кількох тисяч гривень, зникли всі золоті каблучки та ланцюжок. Не знайшла й фотоапарату. Жінка зателефонувала до поліції та повідомила про пригоду.

Нині подія занесена до єдиного реєстру та відкрите кримінальне провадження за крадіжку. Речник чернігівської поліції Наталія Човпило підтвердила інформацію та повідомила, що слідчі шукають жінок характерної смаглявої зовнішності.

«Така ситуація сталася кілька днів тому. 78-річна жінка повідомила, що до її квартири зранку прийшли дві жінки характерної смаглявої зовнішності, назвалися працівниками «Чернігівгазу». Поки одна замилювала очі біля лічильника, друга нишпорила по квартирі. У жінки зникли коштовності, каблучки та ланцюжки, фотоапарат. Відкрите кримінальне провадження за фактом крадіжка», — речник поліції Чернігова Наталія Човпило.

Ще статті по темі

Back to top button