Суспільство (відео)

День народження дружини, підкорення Говерли та весілля: чернігівці розповіли про найщасливіші моменти (Відео)

Україна входить до ТОП найменш щасливих країн світу. Такі дані в лютому цього року оприлюднив Київський міжнародний інститут соціології. Втім, тут зазначили, що за останній час індекс щастя українців зріс, порівняно з минулими роками. Зараз він становить 33%. А от що робить щасливими чернігівців, розповіли вони самі та згадали найбільш радісні дні свого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому і як: скільки чернігівців змінили своє ім’я?

«Коли внучка народилася. 15 липня 2018 року. 15 числа о 15.15. І скоро їй буде два рочки. Довгоочікувана. Шість років чекали і народилася в нас внучка», — Зінаїда Пімоновна, чернігівка.

«Коли дитина народилася. Перша, потім друга, третя. Було найбільше щастя. Не передати емоцій, коли тримаєш цей згорточок», — Валентина, чернігівка.

«Ну, діти, звісно, найбільше таке. Відзначав дуже. Коли другий син був, то й за дружину», — Віктор Володимирович, чернігівець.

«Ми їздили з друзями на Західну Україну, це було у 14 році, відпочивали з наметами. З першого разу піднялися на Говерлу. Тоді були щастя повні штани», — Юлія, чернігівка.

Чимало опитаних чернігівських чоловіків розповіли, що дуже кохають своїх дружин. Тому найщасливіші дні їхнього життя пов’язані саме з обраницями.

«Найвизначніший день – це День народження моєї дружини, золота людина в усіх питаннях. Як познайомилися, то й досі в таких стосунках. Разом 55 років», — Анатолій, чернігівець.

«Коли я одружився зі своєю дружиною. Наступного року буде 50 років спільного життя. Люблю, красива, господиня», — Микола, чернігівець.

«У мене кожен день щасливий, а найщасливіший ось не дуже давно, 28 лютого, було весілля… так от, один із найщасливіших днів мого життя. Тому що дружина дуже добра, все взаємно, все добре», — Олександр, чернігівець.

Отже, родина та діти – це основні критерії, які роблять чернігівців щасливими. Але, за словами містян, шукати радість треба в кожному моменті.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button