Суспільство (відео)

«Детектор»: про страшну роль і сповідь у священика, наступ інтернету і людські почуття (Відео)

Багато хто зараз вважає, що театр залишився в минулому. Йому на зміну прийшло кіно, інтернет і сучасні гаджети. Тому існує така думка, що вистави дивитися нецікаво. То який нині театр?

Як приймає сучасні виклики? Сьогодні ми поговоримо про це з відомим актором Молодіжного театру, режисером, ведучим офіційних заходів і заслуженим артистом України. У нас у гостях Олексій Биш.

Олексій – є одним із найвідоміших акторів Молодіжного театру. Щосезону він понад 100 разів виходить на сцену. Ніколи не проміняє театр на кіно.

Досьє: Олексій Биш народився 28 квітня 1972 року в Нікополі. Закінчив з дипломом із відзнакою  Дніпропетровське державне театральне училище.

Акторську кар’єру почав у Рівному – в обласному музично-драматичному театрі. Згодом став автором Львівського театру Української Армії. З 1994 року і по сьогодні працює в Чернігівському Молодіжному театрі. Глядачеві Олексій Биш насамперед запам’ятався роллю Голохвастова у виставі «За двома зайцями», яку він грав протягом 20 років. У середині 2000-х займався постановками вистав у Ніжині.

У 2009 році отримав звання «Заслужений артист України». З минулого року співпрацює з Чернігівським ляльковим театром, що представив виставу для дорослого глядача «Гамлет-машина».

За роки роботи в Молодіжному театрі Олексій Биш відзначився як актор, який зайнятий у найбільшій кількості вистав.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button