Суспільство (відео)

Новий електротранспорт для чернігівців (Відео)

«Ви дивитесь на них і не можете зрозуміти, як вони працюють? Управляються силою думки чи м’язів? Челайн вирішив дізнатись! Що таке гіроскутер і чому він такий популярний у світі?», — журналіст Олександра Жеглова.

Гіроскутер – це новий інноваційний транспортний спосіб пересування, з’явились вони на світ не так давно але вже міцно зайняли місце серед улюблених розваг. Цей транспорт виглядає досить незвично. він представляє собою невеликий майданчик з двома колесами.

«Внутри установлены датчики которые контролируют положение гироскутера аккамулятор, простой електротранспорт. Заряжается порядке двух часов от простой розетки», — власник гіроскутера Ярослав Шеметун.

Вага гіроскутерів близько десяти кілограмів. Тож, такий транспорт можна в будь-який момент взяти в руки і піднятися сходами, занести в приміщення. Вартість гіроскутерів різна,починаючи від п’яти тисяч гривень

«Все в зависимости от того какие комплектующие и что там установлено с виду они могут быть похоже одинаковы но начинка может быть совершенно разная, вплоть до разных типов двигателей аккумуляторов и плат», власник гіроскутера Ярослав Шеметун.

Одні чернігівці вже випробували на собі гіроскутер, але не всім вдалося його підкорити без травм. Інші вважають, що це достатньо дороге задоволення  

С учетом нашей экономической ситуацией в стране оно не всем позволительно оно стоит больше тысячи долларов.

Ощущение приятное, мне нравится кататься, но только вот, что из травмы отбило желание не много.

Кататися на гіроскутері можна і дітям від семи років, але обовязково у супроводі дорослих, щоб уникнути падіння.

На перший погляд це здається дуже важко але якщо розслабитись то у вас обов’язково вийде.

Ще статті по темі

Back to top button