Суспільство (відео)

Диктатура в школах, День міста під загрозою і «примусова» вакцинація: головне з ранкової наради в мерії (Відео)

Літо закінчується. Ковід наступає. Тема коронавірусної інфекції стала основною на черговій нараді в чернігівській міській раді. Першим перепало за немасовість вакцинації вчителям.

«Що заважає вчителям вакцинуватися? Не розумію. В середньому це більш освічені люди, ніж наше суспільство», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Розмова з освіченими людьми продовжилася на рівні. Тепер міський голова заборонив першовересневі лінійки для всіх, крім першокласників. І навіть на вулиці всі мають бути в масках.

«Той придурок, який вважає, що на вулиці скупчить тисячу людей, і це безпечно, то він просто людина неосвічена», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші дзвоники в Чернігові можуть відмінити

Принагідно мер розвіяв реформаторський міф про незалежність навчальних закладів, так би мовити, шкільне самоврядування.

«Школи у нас, слава Богу, перебувають під керівництвом і загальним управлінням. Чи вони окремо існують? Може, вони вже до Євросоюзу вступили? Чи до НАТО?» — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі почався «допит» керівника управління культури Чернігова про те, як святкуватимуть День міста.

«Щодо святкування Дня міста. Традиційно 21 вересня планується покладання квітів. 25 і 26 вересня плануються заходи до Дня міста. – Ну так, це зрозуміло, а більш детально? – Більш детально. Основні заходи плануються в суботу», —  Олександр Шевчук, начальник управління культури та туризму ЧМР.

Загалом плануються виступи колективів, фестиваль духових оркестрів і творчі концертні програми в мікрорайонах міста. Але всього цього може і не бути, якщо погіршиться епідеміологічна ситуація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко примушує вакцинуватися працівників підконтрольних мерії структур

Наступне. Мер, переглянувши вакцинальну статистику серед працівників комунальних структур, натякнув про примусове покращення показників у поданих йому звітах.

«Вдягає окуляри». 

«Це всі, хто бажав, так?»

«Ви там марлю будете вішати, щоб ковід не пустити, чи як?» — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також на нараді серед важливого обговорили підготовку до нового опалювального сезону, що має розпочатися вже за півтора місяця.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button