Суспільство (відео)

Для засніжених гірок, домашнього відпочинку і басейнів: «Katypuf» шиє універсальні пуфи (Відео)

Життя складається з миттєвостей, які хочеться втримати. І миттєвостей, які кортить неодмінно повторити.

«Дуже м’яко, не боляче, тепло і найкращий спосіб з’їжджати з гірки», — чернігівка Юлія.

Змініть стереотипи і доповніть ваше дозвілля та відпочинок комфортними і м’якими кріслами-пуфами від Кетіпуф – першої в Чернігові майстерні сучасних безкаркасних меблів.

«Із нашими кріслами можна робити все, що завгодно: на них можна сидіти, стрибати, лежати, можна поставити в різні форми, можна навіть брати на природу, використовувати на вулиці, воно не боїться вологи, ні дощу, ні снігу, можна на ньому навіть плавати в басейні або з’їжджати з гірки на снігу», — засновниця майстерні сучасних меблів «Katypuf» Катерина Молько.

Свій пуф ви навіть можете переодягати – під настрій чи інтер’єр кімнати. У майстерні Кетіпуф є великий вибір яскравого вбрання.

«У наших кріслах використовується внутрішній чохол, тож можна взяти і легко поміняти на інше крісло», — засновниця майстерні сучасних меблів «Katypuf» Катерина Молько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди: юна підприємиця, яка досягла мети, перепробувавши десяток справ

А ще вони настільки легкі, що їх може підняти навіть маленька дитина. У середині крісла – гіпоалергенна пінополістеролова гранула, вона не вбирає вологу і сторонні запахи, а також повністю підлаштовується під форми вашого тіла.

«У нас є спеціальні модельки для маленьких діток, для комп’ютера, для офісу, для немолодих людей, щоб було і їм комфортно», — засновниця майстерні сучасних меблів «Katypuf» Катерина Молько.

У майстерні Кетіпуф ви можете обрати крісло будь-якого розміру та кольору, а також замовити його за власним проектом. Кетіпуф швидко виконає всі ваші побажання, адже цех із пошиву розташований теж у Чернігові. До речі, в грудні майстерні виповнюється рік, а тому всім замовникам крісел – подарунок.

Ще статті по темі

Back to top button