Суспільство (відео)

Додаткові маршрути на «Яцево», перекриття доріг і встановлення електронного табло: в міській раді засідав виконком (Відео)

Два місяці рух автотранспорту вулицею Київською в Чернігові буде перекрито. Це пов´язано з ремонтом водогону на цій ділянці. Про це говорили під час чергового засідання виконкому.

«Перекриття Київської від Довженка до Грибоєдова з 8-ї години 12 квітня до 20-ї години 15 червня. Це початок. Далі ми будемо перекривати повністю всю Київську від Гончої. Це пов´язано з ремонтом водогону та будівництвом нового каналізаційного колектору»,- Ярослав Куц, начальник управління ЖКГ ЧМР.

Майже півтора мільйони виділили на закупку білоруської техніки для комунального підприємства «Зеленбуд».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на два місяці перекриють рух транспорту

«Це трактор «Белорус 82.1» і «Белорус 1035.2», переднього відвалу для снігу та щітки дорожні. Сума фінансування – 1 млн 292 тис., аванс 20% – це 258 тис. 440. Строк лізингу – 1 рік. Страхування – 25 тис. 844 грн і винагорода лізингодавця – 83 993 грн»,- Артем Стах, директор КП «Зеленбуд».

Під час виконкому обговорили організацію перевезень чернігівців у громадському транспорті під час поминальних днів. Цей період запропонували розтягнути в часі та додати нові маршрути до «Яцево».

«Щоб не створювати скупчення населення в ці дні, зважаючи на те, що зараз пандемія… Із 2 травня в нас Великдень, а 3-го ми запускаємо додатковий маршрут. Якщо буде більше охочих, то ще один додамо, а з 9-го поминальні дні починаються, тож ми додамо ще шість маршрутів»,- Олександр Рижий, начальник Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР.

Також під час виконкому виділили 450 тисяч гривень на інформаційне електронне табло з прізвищами чернігівців, загиблих у ІІ Світовій війні. Його планують встановити на Болдиній горі неподалік від Вічного вогню.

А ще обговорили низку інших питань, що стосуються благоустрою міста.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button