Суспільство (відео)

Донос на мера і флоат-камера для релаксу: головне з виконкомівських буднів (Відео)

Виконком чернігівської міської ради розглянув черговий «транш» суспільно важливих питань. Традиційно розпочали з управління житлово-комунального господарства.

«Усього збільшено призначену суму на 83 мільйони гривень 869 тисяч», — Ярослав Куц, керівник управління ЖКГ Чернігівської міської ради.

Затвердили перші об’єкти, в яких проводитимуть заходи з енергоефективності, згідно з міською програмою. Переважно перекриватимуть старі покрівлі.

«Один із об’єктів – це дах на Масанах, у 75-му садочку. Він давно побудований і ніхто не ремонтував», — Олександр Атрощенко, заступник чернігівського міського голови.

Далі затвердили важливе для «атовців» міста рішення стосовно фінансування утримання флоат-камери. За допомогою цього пристрою знижується вплив стресів на людину. Із запитом на таке фінансування звернулась громадська організація «Ресурс».

«Вони звернулись до міської ради, щоб їм надали фінансування на обслуговування флоат-камери в розмірі 24 тисячі гривень. Це капсула така, в яку напускається морська вода, й «атовці» релаксують у цій камері», — Ірина Брусильцева, начальник відділу звернень Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові тролейбуси та автобуси переходять у весняно-літній режим

Під кінець виконкому слово взяв мер. Розказав, що на нього донесли в НАЗК щодо голосування за фірму його тестя, і тепер він втрачає свій час.

«Сьогодні я вимушений ходити до суду і давати пояснення щодо доносу одного з громадських  активістів. Тесть не є особою, статки я кого я зобов’язаний декларувати. Мені ніхто не підказав, що там є тесть. Я готовий зараз піти на детектор брехні, і чітко прозвітувати, що я дійсно не знав цього. Далі Калюжний на детектор брехні також пішов і сказав, чи я давав йому якісь доручення підготувати ці питання. Сергію, давав я такі завдання?», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Окрім цього, на виконкомі громадянам надавали матеріальну допомогу та квартири, будинкам присвоювали поштові адреси, зелені насадження видаляли, а міські комісії доповнювали новими членами.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button