Суспільство (відео)

Допоможи військовим і виграй прапор з автографом від зірки серіалу «Пес» (Відео)

Війна виснажує, але ми не маємо права опускати руки та забувати про допомогу військовим у тилу, особливо зараз, коли температура опускається нижче нуля, а по всій території України випало багато снігу. Тож волонтери ініціюють низку заходів на підтримку захисників. Днями до Чернігова завітав відомий український актор Михайло Жонін, зірка телесеріалу «Пес», який теж долучився до волонтерського руху на Чернігівщині.

«11 грудня була зустріч у ТРЦ «Голівуд» з актором серіалу «Пес» Михайлом Жоніним, ми разом із ним домовилися про допомогу для наших військових, тому що наразі на сході дуже холодно, а вони потребують флісок і теплого взуття. Також дуже потрібні тепловізори, щоб визначати ворога», — Богдан Камерцель, волонтер, футбольний арбітр.

В умовах постійних опадів дуже важливо для захисників мати другу змінну пару взуття, яку можна оперативно замінити, поки просушуватиметься перша. Це допомагає зберегти здоров’я й уникнути обмороження або не допустити загострення хронічних хвороб. Щоб допомогти військовим, волонтери ініціюють аукціон, на якому головний лот – Державний прапор України з особистим підписом Михайла Жоніна.

«Цей аукціон відбуватиметься в мережі Інстаграм, там створено лот – Державний прапор України. Початкова ставка – це 1000 гривень, кожен наступний крок ставки – це 500 гривень. Дострокове придбання лота можливе за ставку в розмірі 50 тисяч гривень. Це опція, яку можна використати й одразу викупити прапор. Аукціон триватиме до 24 грудня до 21-ї години», — Богдан Камерцель, волонтер, футбольний арбітр.

Уже 25 грудня буде оголошено переможця та нового власника прапора, який зможе вийти в прямий ефір із Михайло Жоніним і поспілкуватися.

«Якщо з Чернігова буде переможець, то я особисто вручу Переможний прапор, а якщо це буде переможець з іншого міста, то в прямому ефірі Михайло Жонін вітатиме з переможним лотом, потім надішлемо його поштою», — Богдан Камерцель, волонтер, футбольний арбітр.

Долучаючись до аукціону, ви допомагаєте захисникам зігрітися та ще ефективніше нищити ворога!

https://www.instagram.com/reel/CmFIe3AgL9A/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

https://www.instagram.com/kama_71foot

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button