Суспільство (відео)

Думка чернігівців: чи вплинуть вибори у США на Україну? (Відео)

ЧЕline поцікавився у чернігівців — чи вплинуть вибори у США на Україну?

— Я вважаю, що ні. Нам не допоможе це? Ні, в них своїх завдань багато, у нас своїх. Вони не хочуть нам допомагати.

Якщо виберуть Клінтон, то, можливо, так, краще буде, а якщо виберуть Трампа, то, мабуть, нам нічого не світить, він же за Росію.

— Якщо Клінтон буде, то гарні будуть відносини з Україною, а якщо буде Трамп, а за нього вже більша часина проголосувала, то, сподіваюся, що буде Трамп, а він більше пов’язаний із Росією, у нього близькі відносини з Росією, то це добре чи погано? Якщо будуть близькі відносини з Росією, то нам буде гірше, у нас підтримки не буде.

— Думаю так, якщо Трамп, він же з Путіним у непоганих стосунках, то, я думаю, що це буде не дуже добре для України, тобто ви за Хіларі Клінтон? Ні, я за Україну.

— Всі вони у своїх передвиборчих кампаніях використовували як головний аргумент свої погляди на Україну. Насправді, хоч би хто там став президентом, Україна ні для кого не вигідна як сильна незалежна держава. Нам нема за що переживати, в будь-якому випадку, вони гратимуть проти нас, бо США і Європа як вогню бояться розпаду РФ, бо весь ядерний потенціал невідомо кому дістанеться, а історична місія України – цю імперію знищити.

— Думаю, що так. Усе-таки ми прагнемо до Європи та підтримуємо доволі тісні відносини з Америкою. Я все-таки підтримую політику Клінтон.

— Ні, ні, без коментарів.

Звісно, вплинуть, від нас відстороняться, підуть до Росії більше. Я за Клінтон.

Ще статті по темі

Back to top button