Суспільство (відео)

Двобій між поліцейськими і ромами: у фіналі — 425 грн штрафу (Відео)

Нещодавно на наш сайт звернулися очевидці, які зафільмували неординарну ситуацію в стосунках між поліцейськими та особами ромської національності. Сталося все на заправці «Окко», що в районі КСК.

На відео видно, як машина поліцейських роти дорожньо-транспортних засобів Управління превентивної діяльності (колишні ДАІ) зупиняє автомобіль із латвійськими номерами. Видно, як один із поліцейських підходить упритул до цього авто з боку водія, а інший ввесь час тримає руку на кобурі табельної вогнепальної зброї.

Далі – із автомобіля виходить циганка і мале циганча. Істеричні крики привертають увагу перехожих. Дитина весь час плаче. Хлопчик навіть вискочив із автомобіля. Таке відео нам надіслав наш постійний читач.

Ми звернулися до Управління превентивної діяльності ГУНП у Чернігівській області, аби нам пояснили, що насправді сталося на околиці Чернігова.

Прес-офіцер Наталя Павлова повідомила, що водій цього авто не мав документів.

«На прохання поліцейських показати водійські права та техпаспорт на автомобіль чоловік ромської національності пред’явив паспорт та почав пояснювати, що начебто його документи годину тому забрали патрульні, які його зупинили за порушення правил дорожнього руху», — розповідає Наталія Павлова.

На водія склали постанову за статтею 126 частиною 1 Адміністративного кодексу, що передбачає штраф у сумі 425 гривень. Хоча прес-офіцер повідомляє, що водій поводився неадекватно, агресивно сварився і навіть намагався наїхати на поліцейських і втекти.

У поліції наразі діє рейд, що орієнтований на незаконні дії ромів у Чернігові та області.

Ще статті по темі

Back to top button