Суспільство (відео)

Під ритми «бугі-вугі» в Березні пройшло феєричне свято дітей (Відео)

«Я люблю бугі-вугі. Я танцюю бугі-вугі кожен день».

«Є сонечко у неба і зіронька ясна, а в мене і у тебе є пісня голосна».

Сонячно, яскраво, щиро і феєрично пройшло свято до Дня дітей у селищі Березна Менського району. Веселі старти, змагання, аквагрим, інтелектуальні вікторини, неймовірний за самовіддачею концерт – усе це для березнянських діток подарував перший день літа.

«Нарешті прийшло до нас літо. Принесло багато сонця, але найголовніше в нашому житті – це наші діти», — говорить методист Березнянського будинку культури Надія Янчук.

«Беремо участь у цьому чудовому заході, який присвячений Дню захисту наших прекрасних маленьких громадян. Хочемо зробити їхнє життя яскравим, щоб вони були завжди щасливі», — зазначає начальник відділу соціальної роботи Менського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інна Заїко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родом із дитинства: колектив ЧЕline розповів свої цікаві історії

Головну і першочергову роль у підготовці дитячої феєрії зіграла місцева громада, її жителі, які доклали всіх своїх сил до креативної організації, забезпечення призів і конкурсів. Також традиційно долучився до підготовки дитячого свята, зокрема до подарунків для дітлахів, і народний депутат від Менщини Валерій Давиденко.

«Валерій Давиденко як людина, яка допомагає всім. Зокрема робить значний вклад у підтримку молоді, спорту. Не міг сьогодні залишатися осторонь у підтримці організації такого свята», — говорить помічник народного депутата України Валерія Давиденка Микола Торбєєв.

«Цього року в нас суперпризи є, дякуючи нашому народному депутату Валерію Давиденку, це згущене молоко, канцтовари», — розповідає голова Березнянської селищної ради Ольга Романченко.

«Подарунки дуже гарні. Це і згущене молоко, і кульки, і альбоми, олівці, фарби. Діти задоволені дуже. Бачите, як граються», — зауважує завідувач Березнянської бібліотеки Тетяна Оксенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небайдужі чернігівці привітали зі святом вихованців дитбудинку

Неймовірна атмосфера дитячої радості передавалась всім. Адже наше найменше покоління вирізняється саме своєю щирістю та вмінням радіти кожній миті життя. І березнянські дітлахи щиро розповіли нам, чому вони так полюбляють свій святковий день.

«Тим що весело».

«Тому що воно завжди відбувається. Тому що тут можна все виграти». 

«Тому що цукерки дають».

«Це свято всіх дітей».

«Діти можуть вийти, погратися, послухати концерт».

«Призів багато виграють. Найбільше подобаються цукерки, згущене молоко, блокноти, книжки».

«Свято подобається тим, що нам треба більше уваги звертати на дітей. Бо діти – це наше майбутнє. Майбутнє нашої України».

Діти – це наше майбутнє. І якщо громада має людей, які можуть і готові віддавати свою душу цьому майбутньому, що ми й побачили в селищі Березна, то вона матиме тільки найкращі перспективи власного розвитку.

Журналіст:  Олег Дешура

Оператор: Михайло Пронін

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Гарний вийшов сюжет. Тільки, як на мене, можна було більше уваги приділити, наприклад, святковому концерту, аніж співати дифірамби Давиденку. Це не політичний захід, а, все-таки, дитяче свято.

Back to top button