Суспільство (відео)

Хата в подарунок: партія допомогла родині, у якої згорів будинок (Відео)

Родина з трьома дітьми з села Антоновичі Михайло-Коцюбинської громади залишилася на вулиці після пожежі, що сталася приблизно пів року тому.

«Спалили хату. Все згоріло. Тому потрібна була допомога. У нас нічого не було»,- Микола Самоненко, погорілець із села Антоновичі.

«Нормальна родина з дітьми. Таких треба підтримувати, щоб не виїжджали люди, жили, працювали, діти до школи ходили»,- Світлана Седченко, юрист Михайло-Коцюбинської селищної ради.

Допомогти багатодітній сім’ї взялися односельчани, громада, але не тільки вони. Долучилися й активісти політичної партії «Наш край». Сьогодні вони вручили 30 тисяч гривень погорільцям, щоб ті нарешті придбали власне житло.

«Партія «Наш край». Тридцять тисяч дали. Спасибі їм за допомогу… Щоб у нас був свій куточок. У дітей свій будинок. І сьогодні, думаю, дякувати Богу, все вирішиться в нотаріуса»,- Ольга Самоненко, погорілиця з села Антоновичі.

«Згорів будинок. Звернулися до нас по допомогу в придбанні житла. Це родина, троє дітей. І наша команда «Нашого краю» по можливості допомагає у вирішенні тих чи інших питань»,- Юрій Музика, голова виконкому обласної організації політичної партії «Наш край».

Допомога від активістів партії «Наш край» надходить постійно. Партійці вже неодноразово долучалися до підтримки людей. Наприклад, мешканців підтоплених будинків по вулиці Декабристів, в Ічнянському районі – після вибухів на військових складах і ще в багатьох інших випадках, коли жителі області потребували підтримки небайдужих людей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператора Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button