Суспільство (відео)

Хто чого вартий: чернігівці поділилися своєю думкою про дебати кандидатів на посаду президента (Відео)

Перші в історії дебати відбулися ще у 1960 році між Джоном Кеннеді та Ричардом Ніксоном. В Україні ж їх проводили лише двічі, востаннє – у 2004 році. І от напередодні другого туру цьогорічних виборів президента України кандидати знову зустрінуться. Вирішальна дискусія запланована на 19 квітня. Більшість чернігівців каже, що обов’язково за нею спостерігатиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко порівняв вибори з пластирем для накачування пресу

«Ну, звісно, будемо дивитись Зеленського, Порошенка».

«Це можливість порівняти наживо інтелект обох кандидатів. Хоча ми знаємо, що Петро Олексійович значно краще може говорити, а іншого кандидата ми ще не бачили в дії».

«Послухати, як вони відповідатимуть на запитання».

«Цікаво, які кандидати що пропонуватимуть. Хто що може запропонувати. Аргументи одного й аргументи іншого. Тому цікаво дізнатися, хто за Україну, хто проти неї, хто за корупцію, хто – проти неї».

«Ну, хотілося б, звісно, чути приємне спілкування. Один – іде, інший – приходить. Я пенсіонерка і хотіла б, щоб якісь привілеї були для кожного пенсіонера, особливо, для тих, хто хворий».

«Ми дуже чекаємо. Неодмінно будемо дивитися».

«Все-таки треба знати, що буде».

«Це традиція в усьому світі, коли дебати проводять між кандидатами напередодні. Цікавість велика і неабияка активність цього року. Я сподіваюсь лише на одне, нам усе вдасться, ми житимемо краще».

«Я уже давно склав свою думку і змінювати не збираюся. Подивлюсь задля цікавості».

«Думка вже склалася, останні дебати ні до чого хорошого не приведуть».

«Навряд чи. Те, що я думаю, те при мені й залишиться».

«Я зміню думку, коли закінчиться війна, коли в пенсіонерів залишатимуться гроші після купівлі ліків. Отоді я ходитиму й усміхатимуся, поки цього не буде, я сумуватиму».

«Поки не прослухаю там… Я вже нікому не вірю».

Отже, чернігівці вже визначилися зі своїм вибором і наголошують на тому, що аргументи кандидатів навряд чи змінять їхню думку. А от щодо дискусій про місце проведення дебатів, то люди схиляються до думки, що все ж таки вони відбудуться на стадіоні, оскільки він вміщує максимальну кількість людей.

Журналіст: Ольга Лазун

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button