Суспільство (відео)

Хвороба мера, що його здивувала, та дефіцит вугілля: подробиці наради в муніципалітеті (Відео)

Чергова нарада в мерії розпочалася з того, що міський голова спростував чутки про своє захворювання на коронавірус.

«Я сам дізнався з подивом. Такі повідомлення не відповідають дійсності. Не знаю, де, хто, на підставі якої інформації повідомив суспільство. Мене вчора люди запитували, чи я хворий. Я кажу: ні, не хворий», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Після чого пролунала неочікувана пропозиція від очільника міста до його підлеглих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Доброго ранку, шановне організоване злочинне угруповання»: мер запропонував нове привітання з підлеглими

«Я буду вітатися з вами, якщо ви не заперечуєте: «Доброго ранку, шановне злочинне угруповання». Організоване злочинне угруповання. Нам ДБР інкримінує подібні дії з мого боку. Що тут є надзвичайно приємного? Є приємним, що хоч щось у цій країні є організованим. Отже, ми можемо організуватися для досягнення результатів на благо міста», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Окрім цього, на нараді обговорили опалювальний сезон у Чернігові. У муніципалітеті зазначили, що зараз на ТЕЦ залишилося 7,5 тисячі тонн вугілля. При цьому щодоби підприємство використовує 1200-1400 тонн. Якщо ситуація не покращиться, то альтернативою може стати газ. Однак тут виникають питання щодо тарифів. До того ж заступник чернігівського міського голови Віктор Геращенко застеріг заклади медицини та культури, які використовують природний газ самостійно, про відключення.

«Чітко треба перевірити трудові відносини. Зверніть на це увагу, бо відключать. Облгаз уже телефонував», — Віктор Геращенко, заступник чернігівського міського голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владислав Атрошенко прокоментував чутки про свою хворобу

Говорили на нараді і про долю Чернігівського центру дитячо-юнацького туризму, що в «Ялівщині». Його хочуть передати в оренду громадським організаціям.

«Я прошу знайти громадські організації, які займаються цим напрямом. Можливо, запросити їх, щоб вони орендували й утримували всі комунальні видатки та якісь невеличкі податки платили, зменшивши тягар на міський бюджет», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Не оминули увагою святкування цього Нового року. У міськраді зазначили, що площу міста планують наповнити більшою кількістю локацій, ніж це було минулого року.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button