Суспільство (відео)

Ігор Кондратюк шукає співочі таланти для СТБ на Чернігівщині (Відео)

«Цвіте калина…»

«Україна – це я. Україна – це ти».

«А навкруги весна буяла…»

«Яскраві таланти громади». Саме з такою назвою суботнього вихідного дня в Носівській громаді організували пісенне караоке-шоу і запросили зірку національного масштабу – Ігоря Кондратюка.

«У нашій громаді дуже багато молодих людей, які вміють гарно співати. І от ми запросили відомого телеведучого, щоб він тут провів відбір і переможця запросив на передачу «Караоке на Майдані»», — розповідає голова Носівської об’єднаної громади Володимир Ігнатченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Кондратюк співає у центрі Носівки

«Переможець поїде в «Караоке на Майдані» на каналі СТБ. Завтра ми знімаємо, то треба буде завтра встати, почистити зуби і до нас», — говорить ведучий співочого шоу «Караоке на Майдані» Ігор Кондратюк.

Носівщина – земля талантів, за словами керманичів громади з культури, багато молоді та дорослих постійно беруть участь у співочих конкурсах різних масштабів. А розкриття творчого потенціалу жителів громади – один із пріоритетів у роботі місцевої влади.

«У нашій громаді проводиться велика кількість заходів, присвячених саме пошуку талановитих дітей», — зазначає директор Носівського будинку культури В’ячеслав Ворошилов.

«У нас дуже співочий народ. Багато молодих займають на міжнародних, на всеукраїнських конкурсах призові місця», — наголошує начальник відділу культури і туризму Носівської об’єднаної громади Людмила Антонович.

Саме ж караоке-шоу спричинило неабиякий ажіотаж у Носівці. Її жителі виявились не з боязких і безстрашно долучались до жартівливих дебатів із відомим шоуменом.

«Чи ви займаєтесь у вільний від роботи час? …. Духового оркестру».

«А що це така неоднозначна фраза … о Боже, які зірки Тамерлан і Альона».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На святі Носівки виступали «Тамерлан і Альона»

Переповнена центральна площа, шквал емоцій і гарний настрій – жителі громади отримали насправді святковий музичний день і щиро раділи такому дозвіллю. Призери ж караоке-виступів отримали цінні призи від організаторів заходу.

Громада зуміла організувати святковий день. Наше місто перетворюється на краще – і квіти, і площа, і стільки святкових людей. То, звісно, вдячні за організацію.

«Сколихнули Носівку. Свято в Носівці зробили». 

«Треба. Нехай приїжджають. Будемо їх радо зустрічати». 

«Кондратюк дуже цікавий. І розповідає все нормально так».

До речі, не так давно в гостях у провінційному містечку були ще одні зірки українського шоу-бізнесу – Тамерлан і Альона. Тож із таким підходом до культурної програми в Носівській громаді нудьгувати не доводиться.

Переможцем же носівського карооке став працівник місцевої музичної школи Віталій Куций. Який вже наступного дня  підкорив столичну караоке-сцену.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button