Суспільство (відео)

Кадрові зміни, війна і труднощі 2024 року: тарологічний прогноз для Чернігівщини (Відео)

Наближається кінець року, це чудова нагода підбити підсумки 2023 року. І можна це зробити в контексті езотерики: ми розпитали відому чернігівську тарологиню Ксенію Ровник, яка вже багато років робить прогнози для наших глядачів.

«2023 рік був під заступництвом Венери, а це кохання. Тому цей рік був спрямований на возз’єднання, стосунки, тому що Венера – це любов. Статистика показує, що багато пар побралися, возз’єднались родини, навіть ті, які були в конфліктних моментах. Для України спрацювала п’ятірка, а це визнання, ми вже один крок зробили до ЄС, нам відчинили двері, дали можливість. Я посперечаюсь зі скептиками, я вважаю, що десь між 2025-м і 2027 роком Україна буде в Євросоюзі», — Ксеня Ровник – таролог.

Також хочеться зазирнути в майбутнє та дізнатися, що нас очікує, зокрема в такі складні воєнні часи. То яким, на думку тарологині, буде 2024 рік для Чернігівщини та країни загалом?

«Початок року ми будемо спостерігати кадрові зміни, дуже серйозні на всіх рівнях: і обласні, і місцеві. 2024 рік, на жаль, буде дуже складним роком, ми повинні згуртуватися, об’єднатися навколо України. Тому я порадила б містянам запастися харчами довготривалого зберігання, якісь консерви, крупи, запаси води, свічок і ліхтариків, щоб це було до травня місяця, про всяк випадок. Тому що я очікую, що з кінця грудня, 21-23 грудня, і до квітня ворог буде максимально агресивний, можливо, він проявить таку агресію, якої Україна ще не зазнавала за 2022-23 роки. Хочу сказати містянам, що я не відчуваю другого пішого заходу ворога на Чернігівщину. Весна для Чернігова буде дуже ресурсна, ми отримаємо серйозну фінансову допомогу, в нас може бути закладений фундамент співпраці з благодійниками та партнерами десь до 2027-2029 року», — Ксеня Ровник – таролог.

Яких подій нам слід очікувати в країні агресора наступного року?

«4 – це число смерті, і цей рік буде спрямований на смерть імператора. І оскільки путін проливає невинну кров, перша заповідь – це «Не вбий». Людина несе смерть. І я сподіваюсь, що спрацює 4, спрацює 8, якщо прорахувати 2024 рік в одну цифру, а це сила Бога та Всесвіту, то я вважаю, що цей рік для нього може бути останнім», — Ксеня Ровник – таролог.

Згідно з прогнозами таролога, наступний рік матиме кармічний характер і може породжувати різноманітні сумніви. Тому важливо щодня допомагати військовим, брати участь у зборах у соціальних мережах.

Журналіст: Іра Пономаренко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button