Суспільство (відео)

Коли чекати Перемогу та яким стане 2023 рік для Чернігівщини: прогноз чернігівського таролога (Відео)

Традиційно наприкінці кожного року, підбиваючи підсумки, хочеться зазирнути в майбутнє та дізнатися, що нас очікує, особливо в такі складні воєнні часи. Коли очікувати Перемогу, яким буде 2023 рік для Чернігівщини та країни загалом, ми поцікавились у відомої чернігівської тарологині Ксенії Ровник, яка вже багато років робить прогнози для наших читачів і глядачів.

«Закінчується рік Тигра, це агресивна тварина. І так стояли планети, що рік Тигра розпочався саме з лютого 2022 року. І тому з 24 лютого почалася повномасштабна війна з державою-терористом росією. Рік Водяного Чорного Кролика буде кардинально іншим. Чорний – це про те, що рік ще буде траурним, бо чорний колір символізує вічність, всесвіт і траур. Тому ми ще будемо оговтуватися після 2022 року, але вже входимо зовсім в інші енергії. Це більш спокійна та врівноважена енергія року, тому, я сподіваюся, що у 2023 році закінчиться ця жахлива ситуація, ця війна в Україні», — таролог Ксенія Ровник.

Сам рік Кролика перебере на себе повноваження з 22 січня 2023 року.

«З кінця січня 2023 року ми почнемо входити в м’які енергії, тому в принципі для себе я сподіваюся на енергію цього року й очікую Перемогу приблизно в період із березня по травень. Починаючи з весни,коли прокидається природа і все навколо, а саме: коли відквітнуть сади, я вбачаю й інвестиції в нашу Чернігівщину», — таролог Ксенія Ровник.

Згідно з прогнозами тарологині, 2023 рік для України та Чернігівщини зокрема буде кардинально іншим.

«Держави та міста-побратими об’єдналися навколо проблеми та ситуації геноциду нашого українського народу, тому ми отримаємо дуже велику матеріальну та політичну підтримку. Я вважаю, що у 2023 році ми зайдемо в Євросоюз і станемо повноцінною європейською країною. Що стосується вступу до НАТО, вважаю, що це питання ще розглядатимуть до 2027 року. Наші друзі та партнери, президенти інших держав допоможуть нам у формуванні нових європейських законів, які ми вміло застосуємо на державному рівні та на місцевому самоврядуванні», — таролог Ксенія Ровник.

Успіх у політичному житті Ксенія прогнозує молодому поколінню, адже всі комуністичні символи відійдуть в історію остаточно.

«Молоде покоління людей, які народжені після 1972 року, підтримає нашого президента-Переможця, і люди певної вікової категорії до 50 років, будуть за європейське майбутнє, будуть прагнути відповідних законів прозорого оподаткування для себе та своїх дітей і наступних поколінь», — таролог Ксенія Ровник.

Із новими реформами та підтримкою від держави для нашого регіону є потужні можливості для розвитку промисловості.

«Із погляду бізнесу я радила б звернути увагу на сільськогосподарську галузь, аби інвестувати в неї. Тому що наша Чернігівщина дуже багата на чорнозем, тут дуже гарні врожаї. Тобто земля не відторгає жодного насіння, яке ми закладаємо в нашу чернігівську землю. Тому я думаю, якби держава посилила цей напрям, то ми вирощували б і для нас, і для всього світу екопродукти», — таролог Ксенія Ровник.

«Розбудова фабрик і заводів – у нас дуже велика місцевість для цього. Я бачу, що в нас на Чернігівщині буде щось на кшталт машинобудування», — таролог Ксенія Ровник.

А також є перспектива будівництва сміттєпереробного заводу. Для малих підприємців таролог прогнозує також велику підтримку в сенсі доступного кредитування та спрощеного оподаткування. Тому якщо ви давно мрієте про свою власну справу, у 2023 році для її реалізації буде багато можливостей. Утім, таролог застерігає: поки в силу не вступить енергія Водяного Кролика, всім українцям треба бути вкрай обачними.

«З огляду на енергію Тигра, амбітної тварини, то особливо агресивною вона буде з 15 грудня 2022 року по 22 січня 2023-го. Попори те, що ми чекаємо з 1 січня вже Кролика, але він вступить у свою силу лише з 22 січня. Тому саме в цей період я раджу не ігнорувати повітряних тривог, бо ворог може бути особливо агресивним. Ми повинні розуміти, що можуть бути і ракетні обстріли, можуть бути якісь провокації на прикордонні. Хочу застерегти саме тих хлопців і дівчат, які охороняють наші межі та державний кордон, що саме в цей період будуть провокації. Це не означає, що ворог зайде, але провокації неодмінно будуть», — таролог Ксенія Ровник.

Ксенія Ровник упевнена: на будь-яку провокацію ворога наші військові зможуть дати гідну відсіч. А наше з вами завдання – активно їх підтримувати, допомагати та вірити в Перемогу. 

«Від себе хочу сказати: давайте трошки більше милосердя, прощення та підтримки одне для одного. Давайте більше ділитися одне з одним продуктами, речами, донатами. Загалом і далі робити те, що ми робимо. І після дня Перемоги не зупинятися на цьому, а ще далі хоча б протягом 10 років продовжувати підтримувати одне одного, поки ми не вийдемо у новий світ і нові енергії», — таролог Ксенія Ровник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдво не за горами: чернігівців запрошують вивчити традиційні чернігівські колядки

Особливо слід звернути увагу на людей, які втратили своє житло або рідних унаслідок збройної агресії, а таких людей, на жаль, дуже багато. Тому будь-які святкування наразі краще не проводити. 

«Я весь 2022 рік не відзначаю свят. Мій син цього року освідчився своїй дівчині, то, можна сказати, утворилася нова сім’я. Але ми ухвалили рішення, що весілля святкуватимемо лише після дня Перемоги. Бо бенкет під час чуми – це дуже недоречно. Інша справа, коли військові одружуються та вінчаються, хочуть узаконити свої стосунки і побути подружжям, бо вони не знають, що з ними буде далі чи доживуть вони до дня Перемоги», — таролог Ксенія Ровник.

Новорічні та різдвяні свята Ксенія також радить зустріти скромно та у вузькому родинному колі. З повагою до захисників, які перебувають в окопах і лікарнях. Але водночас створити теплу атмосферу для діточок, не забути про солодкі подарунки та приємні побажання. Адже саме дітки стали найбільш уразливими в жахливих обставинах війни, особливо ті, які залишилися без батьківського піклування. Творіть добро та вірте в Перемогу і все буде добре!

 Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button