Суспільство (відео)

Кролівник-любитель оголосила війну ЗМІ (Відео)

Під час засідання громадської ради при Чернігівській ОДА одна з її членів, представник громадської організації «Всеукраїнське товариство кролівників і звірівників-любителів» Олена Багудінова накинулась з образами на оператора ЧЕline, забороняючи йому присутність на засіданні та зйомку її особисто.

–  Вона звернулася з такою пропозицією, що, окрім акредитованих журналістів обласного телебачення і gorod.cn.ua… – Вони також не є ЗМІ. Вони показують посвідчення «Преса», але жодного стосунку до преси не мають. Пан Сухомлин не має права… Ось створились інтернет-портал. Те, що вони пишуть «Преса», вони не журналісти. Я не хочу, щоб знаходились і мене знімали, — Олена Багудінова, член громадської ради від «Всеукраїнське товариство кролівників і звірівників-любителів».

Неприязнь Багудінової до преси була пов’язана з її конфліктом з інтернет-виданням gorod.cn.ua, що виник близько п’яти років тому через публікацію. Багудінову звинуватили в чорному рієлтерстві. Після тривалих судових тяганин апеляційний суд усе-таки частково задовольнив її вимоги. Але образа залишилась. Негатив представниці кролівників-любителів не підтримала і не зрозуміла більшість членів ради.

– Ми вже з вами публічні люди. Ми відкрито працюємо з вами і всі, хто хоче, знімають нас, — Наталія Проскуріна, член громадської ради.

– Ніхто не може заборонити бути присутнім, проводити фото-, відеозйомку на засіданні громадської ради.  Відповідно до положення про громадську раду, її засідання є відкритими і будь-яка особа, навіть не будучи представником ЗМІ, може здійснювати записи, — Олександр Постой, юрист.

Неприязнь же до ЧЕline виникла на одній хвилі з негативом до gorod.cn.ua. Що-небудь коментувати на камеру винуватиця скандалу відмовилась і сказала, що відтепер буде спілкуватись з журналістами тільки в правовому полі.

Окремо доволі неординарним був вислів пані Багудінової про те, що вона прийшла на громадську раду не з власної ініціативи. Цікаво, з чиєї ж ініціативи в нас формується громадська рада при обласній державній адміністрації?

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button