Суспільство (відео)

«Ліга книжкових доброчинців»: чернігівські бібліотеки поповняться новою сучасною літературою (Відео)

«Ми просимо людей дарувати книжки і пишемо про це у своїх соцмережах. Ми звернулися до активних і відомих людей міста, аби вони долучилися до акції і таким чином заохотили всіх інших», — Ганна Пушкар – директорка Чернігівської міської комунальної централізованої бібліотечної системи.

Класичною українською та зарубіжною літературою бібліотечний фонд забезпечений. Найбільший попит серед читачів зараз спостерігається на сучасні детективи, фантастику, психологію та на дитячу літературу.

«Є потреба в сучасних українських книжках, які були видані минулого або цього року. Зараз ідеться про переклад зарубіжних книжок, а також про сучасну українську літературу», — Ганна Пушкар – директорка Чернігівської міської комунальної централізованої бібліотечної системи.

Загалом умови прості – даруйте те, що самі любите читати, аби створити сучасний і різноманітний фонд книжок, який зацікавить різні покоління читачів.

«Ми потребуємо сучасних книжок – як дитячих, так і дорослих. Мережа міських бібліотек нараховує 11 філій, серед них – три дитячі. І кожна з них потребує нових книжок», — Ганна Пушкар – директорка Чернігівської міської комунальної централізованої бібліотечної системи.

Подарувати улюблену літературу чернігівським книгозбірням може кожен небайдужий. Достатньо просто принести її до бібліотеки імені Коцюбинського або ж домовитись з адміністрацією про відправку.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько 

Ще статті по темі

Back to top button