Суспільство (відео)

Листівка з міста легенд: привітання до свят із Чернігова розлетиться Україною (Відео)

Привіт із міста легенд до Новорічних свят. Мешканці інших українських міст зможуть отримати вітальну листівку з Чернігова.

«Таке листування вкотре акцентуватиме на тому, що Чернігів – це місто затишне, місто, яке вміє вражати своєю атмосферою. А листівка, написана власноруч, у 100 разів тепліша. І цю листівку не захочеться викинути в смітник, а захочеться залишити на пам’ять, нехай вона у блокноті якийсь час лежатиме», — Катерина Литвин, начальник відділу туризму та промоції міста управління культури ЧМР.

Уже два роки команда туристичного центру популяризує листування. Вже було створено листівку, потім марку та брендований штемпель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Носівці створюють календарі, що популяризують громаду та розвивають туризм (Відео)

«Ми чітко розуміємо, що треба повертати оцю любов. Ми її популяризували, писали листи до Дідуся з нашої резиденції до діточок маленьких, а цього року вирішили написати листи вже містам іншим. Ми орієнтувалися на те, що закликаємо заповнювати електронну форму безпосередньо наших туристів, гостей нашого міста або наших друзів з інших міст задля того, щоб «місто легенд» ширилося всією Україною, ми працюємо над маркетинговою стратегією і це також як крок до пізнаваності», — Катерина Литвин, начальник відділу туризму та промоції міста управління культури ЧМР.

Аби залишити заявку, треба заповнити гугл-форму. Тут зазначити свої контактні дані, адресу, індекс і місто, куди треба відправити саму листівку. Кожну листівку від руки підписуватимуть безпосередньо співробітники туристично-інформаційного центру.

«Коли ми вже будемо мати всю базу, то сядемо і вручну підпишемо абсолютно всім ці листівки, запакуємо в конверти, наклеїмо брендовану марку, поставимо штемпель і надішлемо», — Катерина Литвин, начальник відділу туризму та промоції міста управління культури ЧМР.

Заявки прийматимуть до 15 грудня. За перший день їх назбиралося вже майже 50. Приблизно 15 – від самих чернігівців.

«Минулого року ми пропонували чернігівцям приходити до нас, заповнювати листівку, відправляти її Україною. Тут були в нас марки та штемпель. А цього року вони хочуть отримати листівку для себе. Може, ми й такий подарунок зробимо, але то вже ближче до Миколая», — Катерина Литвин, начальник відділу туризму та промоції міста управління культури ЧМР.

Сама листівка за дизайном відрізнятиметься від торішньої. Буде змінено фон і тематику. Катерина Литвин каже, що кожного року місто легенд має свою тематику. Цього разу буде казка або карамельки. Самі ж листівки надрукують, коли знатимуть точну кількість заявок.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button