Суспільство (відео)

«Люди з гарним почуттям гумору стають помічниками президентів», – Артем Широкий (Відео)

Між короткими репетиціями він встигає випити чашку чаю та кинути пару жартів нашій знімальній групі. Отак чернігівський гуморист Артем Широкий усе життя занурений у жарти, тож 1 квітня вважає своїм другим професійним святом.

«Від ранку до вечора жартують, а потім 2 квітня настає жартівливе похмілля і вже не так весело», — гуморист Артем Широкий.

До речі, жити з жартами, каже Артем, – це не лише приємно, а ще й дуже економно.

«У транспорті дуже часто використовуємо жарти. Тому інколи проходить як пенсійне посвідчення, інколи не платимо за проїзд», — гуморист Артем Широкий.

До Клубу веселих і кмітливих він потрапив у два роки. Тоді допоміг друзям батьків, які були в команді КВК, – підіграв їм на сцені. І так захопився жанром, що в Чернігові став одним із найвідоміших гумористів. Відіграв 28 сезонів КВК і нині організовує в місті ігри для молодих команд. Зазначає, що всі, хто грає у КВК, у житті дуже серйозні люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гумор «Тобі Алдервейрелд» з Прилук визнали найдотепнішим

«Яскравий приклад… От у нас багато КВКшників, які пробились далеко, навіть у Президента одна з правих чи лівих рук – колишній гравець КВК, тому не варто вважати КВКшників зовсім недалекими. Я вважаю, що будь-який на центральних каналах телевізійних – це справа рук так чи інакше якихось КВКшників», — гуморист Артем Широкий.

Із жартами вони живуть не лише на сцені, а й у повсякденному житті. Так легше перенести депресію, поганий настрій і життєві негаразди. Цю істину підтверджує ще один чернігівський гуморист – Юрій Заєць.

«Всіх так дістала зима. Як навчитися радіти снігу наприкінці березня? Ну просто відзначати Новий рік ще й у березні», — чернігівський гуморист Юрій Заєць.

У День усіх дурнів, який світ відзначає 1 квітня, наші гумористи, швидше за все, працюватимуть. Їхня робота – веселити людей. Над нами більше не жартували та відпустили з гарними побажаннями.

«Жителі Чернігівщини, смійтеся, будь ласка, більше. Смійтеся частіше, усміхайтесь одне одному», — чернігівський гуморист Юрій Заєць.

«Треба старатися жити з усмішкою на обличчі. Не здавайтеся і смійтеся усі разом», — гуморист Артем Широкий.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button