Суспільство (відео)

Людмила Давиденко відвідала Менщину (Відео)

*Актуально

Менщина. Березну і навколишні села відвідала Людмила Давиденко, яка планує балотуватись у народні депутати України. За словами цієї простої, «своєї» жінки, адже вона родом із Чернігівщини, з Бахмаччини, вона хоче, щоб справа її чоловіка Валерія Давиденка не зникла.

«Проживши з ним 22 роки, усвідомлюю, чим він жив, які в нього були цінності, які в нього були стандарти, прекрасно знаю, що він обіцяв, коли йшов на останні вибори, і я маю намір продовжити його шлях», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слід у слід по второваній стежці», – Людмила Давиденко працюватиме на благо людей (Відео)

А продовжувати Людмилі Давиденко є що. Адже люди самі згадують зроблене Валерієм Миколайовичем.

«До останнього дня він допомагав навчально-реабілітаційному центру, організував екскурсію для працівників закладу та дітей закладу до Верховної Ради, він щороку вітав дітей із Новим роком, вручаючи як солодощі, так і предмети побуту», — Жителька смт Березна.

«Дякую. Ви мене вже авансом нагороджуєте, я приймаю це як вдячність моєму чоловіку», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Сьогодні громади, люди повинні вибирати людей, яким насамперед «небайдуже», які прийшли працювати задля розвитку, працювати з людьми, а не відсиджуватись у кабінетах.

«Якщо ми самі за себе сьогодні не подумаємо, тут, усередині в громаді, то ніхто нам не прийде на допомогу. Влада відсторонюється від цих проблем, вона передає на місця», — Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

Людмила Давиденко планує реалізувати все обіцяне її чоловіком. Адже якщо не спробувати, якщо не перемогти – все, що було заплановано, може виявитися марним.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button