Суспільство (відео)

«Слід у слід по второваній стежці», – Людмила Давиденко працюватиме на благо людей (Відео)

Людмила Давиденко зустрілася з жителями села Понори, що в Талалаївському районі. Розповіла про плани балотуватись у народні депутати за 208-м виборчим округом і продовжити справу свого чоловіка Валерія Давиденка, якому через трагічні обставини не вдалося завершити почате.

«Я хотіла б, щоб його напрацювання й ідеї продовжували жити. І мені здається, що по його второваній стежці, ступаючи слід у слід і покладаючись на тих людей, на яких покладався Валерій Миколайович, я зможу довести до кінця ті напрацювання, які він заклав»,- Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Людмилу Давиденко в цій справі підтримала і команда, яка працювала з Валерієм Миколайовичем та сприяла реалізації його планів на Талалаївщині. Наразі всі в районі впевнені: продовжити задумане може лише Людмила Давиденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Якщо ми сьогодні не об’єднаємося – нас просто знищать», – відомий аграрій підтримав похід Людмили Давиденко в Раду (Відео)

«Сьогодні його справи добрі також продовжуються. І я впевнений, що лише Людмила Олексіївна може продовжити ці справи Валерія Миколайовича. Адже кому як не їй знати, як це робити. Знати, яка це відповідальність»,- Анатолій Дупа, представник Талалаївської громади.

Однією з гострих тему, яку обговорювали, була робота місцевих сільгосппідприємств.

«Якщо люди сплачують податки і забезпечують вас робочими місцями, то треба зробити акцент, щоб ці податки дійсно залишалися у вас, у селі»,- Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Людмила Давиденко розставила акценти, які відстоюватиме у своїй депутатській роботі. Податки від місцевих підприємств щонайменше на 50% мають іти безпосередньо в ті села, в яких працюють аграрії, і там повинні бути використані на благоустрій усередині сільських громад. Для цього людям на посади голів і депутатів громади треба вибирати виключно професіоналів і патріотів свого рідного краю.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button