Суспільство (відео)

«Лютий бізнес»: зроби донат – отримай консультацію від експерта (Відео)

Зроби донат на підтримку українських військових та отримай консультацію від експерта в певній галузі бізнесу. У Чернігові стартував благодійний проєкт «Лютий бізнес».

«Є великий запит на підсилення зенітного батальйону, який нещодавно був сформований на території Чернігівської області. У них дуже велика потреба в тепловізійних прицілах, планшетах, раціях і подібних речах. Ми розуміємо, що навіть тієї цілі, яку ми взяли, – закупити 10 тепловізійних прицілів, що коштуватимуть приблизно 1,5 млн разом із кріпленням, – ми не зможемо дуже швидко досягти, просто попросивши людей задонатити на наші рахунки», — Олександр Йовенко, виконавчий директор благодійного проєкту «Співдружність-22».

Мобільним групам ППО Чернігівської області завдяки донатам уже вдалося зібрати приблизно 970 тисяч гривень. Проте ціль наразі невиконана. Тому й виникла ідея проведення благодійного розіграшу. Мета його проста – допомогти українським військовим і підприємцям-початківцям.

«Ми хочемо дати можливість майбутнім бізнесменам чи вже нинішнім бізнесменам отримувати досвід інших бізнесменів, власників бізнесу того, як правильно розвивати бізнес, як його створювати. Є різні представники і бізнесу, і медицини, і сфери розвитку, школи, б’юті-сфера, також є представники, які розробляють допомогу для ЗСУ у вигляді дронів», — Олександр Йовенко, виконавчий директор благодійного проєкту «Співдружність-22».

Взяти участь у розіграші можна до 29 лютого. Долучитися до збору може будь-хто, незалежно від місця проживання. Проте обов’язково треба вказати особисті дані, якщо донатите не з Монобанку.

«Щоб взяти участь у розіграші, в проєкті, в консультації за донат, вам треба зайти на наш сайт. Визначитись, чия консультація була б вам цікава, задонатити щонайменше 200 грн і потім за рахунок уже наявних інструментів Монобанку прозоро визначиться переможець. Що більше ви донатите, то вищий шанс отримати перемогу», — Олександр Йовенко, виконавчий директор благодійного проєкту «Співдружність-22».

Проте не обов’язково брати участь у розіграші, можна просто задонатити за посиланням і підтримати військових, які нищать ворожі дрони на Чернігівщині: https://send.monobank.ua/jar/8LY8zYKzhf

Журналіст: Оксана Замятіна

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button