Суспільство (відео)

Майже 30 кілометрів ям: у Михайло-Коцюбинській ОТГ відремонтують стару дорогу (Відео)

Дорога від Михайло-Коцюбинського до Антоновичів потребує ремонту. На цьому наголошують жителі прилеглих населених пунктів. Люди нарікають на те, що дорога завдовжки 27 з половиною кілометрів, що сполучає 5 населених пунктів, всіяна ямами.

«Треба нам і автобусом їздити, і машинами. Там, у Михайло-Коцюбинському лікарня. І людям треба якось діставатися на роботу. А ямки такі».

«І дітей возять до школи автобусом. І треба, щоб автобус їздив. І на Шеберинівку возять дітей, і на Левоньки. Там теж дорога розбита».

«А на Шеберинівку взагалі розвалена, ремонтували за колгоспу.

Торік із цією проблемою жителі Михайло-Коцюбинської громади звернулися до місцевого підприємця Олександра Демиденка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині продовжується ремонт дороги міжнародного значення

«Після чого я звертався до голови ОДА Мисника, щоб виділили кошти на дорогу, оскільки вона в дуже поганому стані. Зверталися до народних депутатів. І управління капітального будівництва у 2019 році зробило проєкт. І цього року вже були виділені кошти, проведено тендер»,- Олександр Демиденко, місцевий підприємець, благодійник.

«Команда «Нашого краю» в області системно працює вже з 2015 року. І не є винятком Михайло-Коцюбинська громада. До наших людей звернулися місцеві жителі. Одна з проблем – це дорога в жахливому стані. Спільними зусиллями нам вдалося вирішити це питання, і майже 30 млн грн було виділено на ремонт дороги»,- Юрій Музика, голова виконавчого комітету Чернігівської обласної організації ПП «Наш край».

Олександр Демиденко зазначає, що дорогу мають зробити вже цього року. Окрім цього, за його сприяння взимку цього року придбано будинок для родини погорільців із Михайло-Коцюбинської громади.

«Інші питання. Люди звертаються до нас. Ми вирішуємо щодо освітлення громад, щодо вирішення питань ремонтів, щодо допомоги персонально людям. Ці питання спільно з народними депутатами України, депутатами обласної ради та всіма іншими ми намагаємося вирішувати»,- Юрій Музика, голова виконавчого комітету Чернігівської обласної організації ПП «Наш край».

Також Олександр Демиденко активно допомагає лікувальним закладам Михайло-Коцюбинської ОТГ у боротьбі з коронавірусом. Зокрема, він надавав засоби індивідуального захисту для медиків громади.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button