Суспільство (відео)

Маленькі вогнеборці: чернігівські дошкільнята спробували себе в ролі рятувальників (Відео)

Захоплені вигуки та купа емоцій. Саме так маленькі вихованці чернігівського дитсадочка №56 реагували на приїзд надзвичайників. І недивно, адже малеча могла не просто послухати про роботу рятувальної служби, а й сама спробувати себе в ролі співробітника ДСНС.

«Вони в цікавій формі ігровій розповіли про свою роботу, про матеріали, інструменти, з якими вони працюють. Дозволили діткам посидіти в машині. Діти почули сирену машини, відчули цю всю атмосферу дійсно важливої професії рятувальника»,- Наталія Гнотенко, вихователь-методист ДНЗ № 56 ЧМР.

«Рятувальники нам показали спеціальні інструменти, розказали, як поводитися в разі пожежі».

«Машину червону з жовтими смужками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники витягнули з вогню трьох людей на Чернігівщині

До того ж можна було сфотографуватися.

Візит рятувальників до садочка не є випадковим. Тут якраз проводили Тиждень безпеки життєдіяльності.

«Їздимо на такі показові виїзди доволі часто. Запрошують нас постійно до шкіл, дитячих садків. Це системна робота нашої служби, дітям це цікаво, всі хочуть побачити, доторкнутися»,- Ігор Довбиш, начальник відділу радіаційно-хімічного захисту.

Під час візиту рятувальники розповіли дітям про безпечну поведінку вдома та на вулиці. Нагадали правила пожежної безпеки, зокрема, що не можна гратися сірниками та запальничками, використовувати електричні прилади без нагляду дорослих.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button