Суспільство (відео)

«Металева банда» і страховка від мера: муніципальна нарада (Відео)

Ранкова нарада в мерії цього разу розпочалася з доповіді «із цікавинкою». Постійні монотонні декламації керівників підрозділів про статистику та здобутки сьогодні доповнив відеоролик.

«Невеличкого відеозвіту роботи. Дитсадок на Масанах, гідроізоляція підземного переходу, капличка на Яцево», — Вячеслав Почеп, керівник управління капітального будівництва ЧМР.

Далі вже традиційна рубрика – чистота в місті і її куратор – очільник «Мунварти».

«Також дорога нечищена. Техніка не проходила», — Віталій Хрустицький, керівник КП «Муніципальна варта».

Міський голова вносить пропозицію розвішати по всіх будинках таблички з інформацією про управляючі компанії з контактними даними їхніх керівників.

«Якусь там спеціальну програму. Це не будуть суттєві кошти. Ну, це суттєві кошти будуть», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Мовляв, щоб соромно було за безлад, і люди знали, до кого звертатись. Діалоги про чистоту зненацька переривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівників ОСББ ганьбитимуть публічно

«Уночі розукомплектували опалювальну систему. Вкрадені латунні шайби», — Віктор Геращенко, керівник ПАТ «Облтеплокомуненерго».

Присутні жеківці підтверджують: у місті орудує банда ласих до металу ділків. Насамкінець Владислав Атрошенко згадує ініціативу минулого тижня – впровадити серед працівників мерії та комунальних структур лікарняну касу.

«Практично це аналог страхової медицини, але в невеликому колективі», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Загалом нарада пройшла досить швидко. Після неї мер продовжив вже у більш тісному колі обговорювати міські справи.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button