Суспільство (відео)

Ми обов’язково Переможемо: в Чернігові привітали дітей військовослужбовців (Відео)

У нелегкі для кожного з нас часи дуже важливо підтримувати дітей, аби навіть в умовах повномасштабної війни вони зберегли свою віру в диво, особливо якщо в цій жахливій війні вони втратили найдорожче – своїх рідних. «Ми обов’язково Переможемо!» – саме з такими словами в Чернігові вручили новорічні подарунки дітям тих військовослужбовців, які віддали своє життя за Незалежність України.

«Ми тут збираємо діток наших військовослужбовців Збройних Сил України, які віддали своє життя, потрапили в полон чи безвісти зникли.Хочемо привітати їх із новорічними святами, підтримати та побажати їм світлого неба, пообіцяти їм, що ми – Переможемо», — Анатолій Єрко, начальник групи морально-психологічного забезпечення Чернігівського ОМТЦК та СП.

Подарунки для привітання організатори обрали унікальні – які розвиватимуть творчість і фантазію у діточок.

«Це наша принципова позиція допомагати, зараз допомагати, наскільки це можливо, діткам, і це один із напрямів. Наша позиція полягає в тому, щоб вони отримували не просто іграшки, а щоб це були творчі набори. Щоб дитина сама могла долучитися і виготовити кульку на ялинку. В нашому випадку ми маємо таку кульку, там нанесений силует кролика, символу наступного року. Уже тут є наш прапор, а далі ініціатива повністю дитяча. Так, тут є все необхідне, стаканчик, фарби і лак, інструкція. Виходить, що кожна дитина власноруч може створити новорічну кульку на ялинку з символом року», — Олександр Клюзко, директор мережі «ВіВат,канцелярія» і «Librarium».

Святкові набори вже вручили першим власникам.

Організатори запевняють: подібні приємні сюрпризи на цьому не завершуються, а попереду ще багато цікавих ініціатив, які будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button