Суспільство (відео)

Мітинг і дрова в день тиші: радикали плюють на закон (Відео)

Радикали намагаються зірвати вибори у Менській громаді. Вчора під стіни будівлі, де засідає Менська виборча комісія, вони виставили агітаційні палатки, а сьогодні — бочки і дрова. Вимагаючи відставки голови міської виборчої комісії Оксани Асауленко. В суботу радикали продовжили свій мітинг, назвавши його зустріччю з депутатами Верховної і обласної рад від Радикальної партії.  Проводилась прихована агітація – агітували за кандидата від радикалів називаючи це правильним вибором.

Тому що ми повинні голосувати правильно. Тому що Примаков робить для людей.

На територіальну виборчу комісію продовжується чинитися тиск. Під будівлю, де вона знаходиться, привезли навіть металеві бочки та дрова, від яких організатори акції відхрещувались, але революційні атрибути забрали відразу по закінченню заходу. Через тиск, члени комісії вже бояться ходити на роботу.

— Як ви думаєте нам працюється. На нас тиснуть. Сьогодні акція. Вчора акція. Під стінами виборчої комісії бочки попривозили з дровами. Ми реально відчуваємо тиск, — член Менської територіальної виборчої комісії Юлія Чабак.

У Мені Радикальна партія знайшла підтримку в обличчі колишніх прибічників  Януковича. Вчора про це повідомив мер Примаков. Він заявив, що радикали підтримують вимоги Опозиційного блоку.

— Опозиційний блок, партія опоблок звернулася до комісії щодо відсторонення від посади голови комісії. Ми вимагаємо, щоб комісія зібралася і виконала законні вимоги опозиційного блоку, звільнити голову, — менський міський голова Геннадій Примаков.

Загалом пересічні жителі Мени поставилися до такої акції скептично та   розкритикували агітацію у день тиші.

-Я вважаю що в останній день такої агітації не повинно бути.

— Така акція вже не можлива. Як можна акцію робити якщо вже закінчилась агітація. 

— Дуже негативне. Тому що перед виборами такого не роблять.  

Ще статті по темі

Back to top button