Суспільство (відео)

Музиканти презентували сингл до Дня захисника України (Відео)

Нову пісню «Бог біля тебе» виконали український десантник Богдан Ковальчин та співак Арсен Мірзоян.

«Бог біля тебе» став третім синглом проекту #ПісніВійни, який збирає сучасні фронтові пісні, для запису в студії і випуску однойменного альбому.

Співавтором слів та першим виконавцем пісні є десантник Богдан Ковальчин.

Для спільного запису до нього долучився співак Арсен Мірзоян.

«Думаю, цивільним авторам та виконавцям створювати такі пісні трохи важче: тоді в піснях буде більше війни. А десантура, бачите, співає про Бога, про сонце, про друзів, про любов і тільки у самому кінці — про смерть. Це не пісні про війну, це пісні, написані війною«, – розповів Арсен Мірзоян.

827876a-vijna-pisni-den-zahysnykaДо війни Богдан Ковальчин працював на радіостанції, через що згодом на фронті отримав позивний FM. В АТО чоловік пішов добровольцем, став десантником 80-ої окремої десантно-штурмової бригади, воював на Донбасі у найгарячіших точках, був снайпером.

Писати пісні Ковальчин почав на війні. «Бог біля тебе» – перша пісня, яку створив воїн.

«Слова цієї пісні народилися під впливом перших моїх днів війни та пов’язаних із ними гарячих подій, – розповідає Богдан Ковальчин. – «Бог біля тебе» – пісня про волю до життя, до боротьби, до перемоги«.

Кліп до треку «Бог біля тебе» зняли у вересні під час навчань бійців 80-ої окремої десантно-штурмової бригади на території Яворівського полігону.

Богдан Ковальчин також брав участь у цих навчаннях і став головним героєм відео.

Джерело: Українська правда

Ще статті по темі

Back to top button