Суспільство (відео)

На Чернігівщині розвідники відсвяткували 25-річний ювілей

Вже 25 років в Чернігові виконує бойові завдання Центр радіоелектронної розвідки «Північ». Керівники міста і області, ветерани і волонтери, генерали і офіцери вищого командування завітали до розвідників аби привітати їх зі святом. Військові займають лідируючі позиції серед аналогічних частин Збройних Сил України завдяки своєму професіоналізму.

— Наша частина, вона є ровесниця Збройних Сил майже, — зазначив начальник   Центру  радіоелектронної розвідки «Північ» Віталій Сардак, — призначення частини – це є ведення радіолокаційної розвідки в визначених смугах і завдання виконуються як в пункті постійної дислокації так і шляхом виїзду окремих підрозділів. Центр пройшов ну майже по всій, по всьому фронту АТО від Станиці Луганської,  Луганської області до міста Маріуполь.

Святкування проходило в урочистій обстановці, де представники місцевої влади та органів військового управління нагородили кращих військовослужбовців відзнаками та грамотами, адже багато хто з них пройшов стежками Донбасу.

Волонтерські та благодійні організації завжди допомагають військовим Центру,  і  цього разу вони подарували розвідникам новий генератор, що стане корисним бійцям будь-то на Сході чи в мирному житті.

Фінальною частиною урочистостей став святковий концерт Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України, який відкрила народна артистка України Марина Гончаренко.

Ще статті по темі

Back to top button